Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Wróć do Humor, gry i zabawy#401 Monte
Nie wiem, gdzie to napisać, więc może tu. Ja i kilka koleżanek miałyśmy gimnastykę grupową i miałam ćwiczenie, żeby na stole pochyłym dotykać nogami drabinek, a wiadomo, że wtedy pupa podnosi się do góry. I mówię do pani prowadzącej: - Pani Marto, a czy ja muszę się tak wypinać? - A w tym momencie z radia, które grało w tle poszło: Inaczej się nie da. Wszystkie ryknęłyśmy śmiechem, a pani mi odpowiada: - No widzisz? Inaczej się nie da!
#402 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
xddddd @monte, no beka!
#403 Adasadula
Pisałem sobie z kimś na eltenie i nagle padają słowa:
ku***. Znowu mirkofon mi się rozwalił.
No o jaki mirkofon chodzi XD. Okazało się że osoba pisała na tyle szybko że przekręciła litery.
#404 johnson
Proste. Jakiś mirko wynalazł mikrofon, a przykładowo Sax wynalazł saksofon.
#405 Zuzler
No akurat to drugie to prawda.
#406 johnson
Jakieś porównanie czasem potrzebne, a może nie?
#407 Zuzler
Wyimek ze spisu treści podręcznika do historii literatury, czyli piękno skanu w praktyce.
"• Przypowieści (O siewcy / 47, O synu marnotrawnym / 48, O miłosiernym Samarytaninie / 48)
• Z Listów św. Pawia (Hymn do miłości / 50)"
#408 Paulinux
Piękno skanu w praktyce to mógłby być osobny wątek. Ten uczuć, kiedy musisz grać w HearthStone z OCRem i zauważasz, że jeden ze stronników to połykacz mleczy. Zapewne domyślacie się, że raczej nie o mlecze tu chodziło, a o miecze, ale beka i tak była.
#409 Monte
Którejś majowej niedzieli pojechałam z rodziną do kościoła i zaraz po Mszy Świętej była litania loretańska. Stoję i mówię wezwania razem ze wszystkimi. Jakoś omsknął mi się język i o mały włos zamiast "Panno wsławiona", powiedziałabym Panno wstawiona.
#410 Monte
Rozmawiam z mamą o jedzeniu mięsa i ona mówi tak żartem, że nie wolno tak jeść innych, a ja chciałam odpowiedzieć w podobnym tonie, że to się nazywa kanibalizm, a prawie powiedziałam Kalibanizm. Zna ktoś takie słowo? XD Śmiałyśmy się, bo to nie było zamierzone.
#411 Paulinux
To jest banowanie Kalego :D
#412 Paulinux
Facebook rozwala system.
Kupię uszkodzonego gameboy do 200zl maks, noże być Classic, advance,color, piszczcie pv.
No to piszczę. Piiiiiiiiip.
#413 Paulinux
Uwaga Praca zdalna
Jesteś otwarty na nowe doświadczenia i chętnie się uczysz? Twoim marzeniem jest praca w międzynarodowym środowisku? Znasz minimum język angielski w stopniu komunikatywnym, a dodatkowo posiadasz orzeczenie o stopniu niepełnoprawności? Ta oferta jest właśnie dla Ciebie! 

#414 Zuzler
Zgapia, zgapia, zgapia zgapia zgapia! :D
#415 Paulinux
Ale jak? Ja po prostu wklejam za Facebookiem :D
#416 Zuzler
No to poczytaj komentarze jeszcze.
#417 Paulinux
Pod tym nie ma komentarzy. Chyba że to było w innej grupie też.
#418 Zuzler
W kilku było.
#419 Paulinux
Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Hej, co tam słychać? Właśnie skończyłam masturbacje. Czuję się odprężona i pewnie szybko zasne Yyyy, ok Chodziło o menstruacje Ok, nie musiałaś się tym dzielić K wa mać. Od początku chodzi o medytacje. Cholerna autokorekta”
#420 Monte
Meeeeeega! XD