Windowsowska poczta szwankuje - ktoś pomoże?
Wróć do Problemy z oprogramowaniem#1 MonikaZarczuk
Witajcie. Dzisiaj, po otwarciu programu poczta otrzymałam wiadomość, że program nie może zalogować się na konto google. Podałam login i hasło i pozornie wszystko wyglądało normalnie, do momentu, w którym okazało się, że wiadomości, które wysyłam lądują w skrzynce nadawczej i nie wychodzą. Co jeszcze bardziej irytujące nazwa ich zmienia się na "robocze" i nie da się ich otworzyć, a co za tym idzie skopiować ich treści, a pracowałam dzisiaj nad czymś ważnym i bardzo mi zależy, by tę treść skopiować. Mam skonfigurowane 4 konta i tylko z gmaila nie mogę nic wysłać. Program nie odbiera również wiadomości wysłanych na konto gmail.
Proszę poradźcie jak to rozwiązać, bo tu nawet nie ma żadnych ustawień, w których mogłabym pogrzebać. Sprawa jest dla mnie pilna.
Z góry dzięki.
#2 nuno69
Nawigacja, konta, konto gmailowskie, enter, edytuj i wpisz dane od nowa.
#3 MonikaZarczuk
Mam tam tylko połącz skrzynki odbiorcze i dodaj konto, czy chodzi Ci o to drugie?
#4 nuno69
Hm, nie ma konta na liście? Dziwne.
#5 MonikaZarczuk
Jest konto na liście, ale sugerujesz, że mam dodać nowe i powtórzyć dane? Bo obecnych edytować się nie da.
#6 nuno69
Da się, nter na koncie.
#7 zvonimirek222
Trzeba zaktualizować tę pocztę. ona jest cokolwiek dziwna, bo Google zmieniło algorytmy bezpieczeństwa.