EltenLink

Windowsowska poczta szwankuje - ktoś pomoże?

Back to Problemy z oprogramowaniem

#1 MonikaZarczuk

Witajcie. Dzisiaj, po otwarciu programu poczta otrzymałam wiadomość, że program nie może zalogować się na konto google. Podałam login i hasło i pozornie wszystko wyglądało normalnie, do momentu, w którym okazało się, że wiadomości, które wysyłam lądują w skrzynce nadawczej i nie wychodzą. Co jeszcze bardziej irytujące nazwa ich zmienia się na "robocze" i nie da się ich otworzyć, a co za tym idzie skopiować ich treści, a pracowałam dzisiaj nad czymś ważnym i bardzo mi zależy, by tę treść skopiować. Mam skonfigurowane 4 konta i tylko z gmaila nie mogę nic wysłać. Program nie odbiera również wiadomości wysłanych na konto gmail.
Proszę poradźcie jak to rozwiązać, bo tu nawet nie ma żadnych ustawień, w których mogłabym pogrzebać. Sprawa jest dla mnie pilna.
Z góry dzięki.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2019-11-20 23:51

#2 nuno69

Nawigacja, konta, konto gmailowskie, enter, edytuj i wpisz dane od nowa.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-11-21 09:03

#3 MonikaZarczuk

Mam tam tylko połącz skrzynki odbiorcze i dodaj konto, czy chodzi Ci o to drugie?

2019-11-21 18:43

#4 nuno69

Hm, nie ma konta na liście? Dziwne.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2019-11-21 19:14

#5 MonikaZarczuk

Jest konto na liście, ale sugerujesz, że mam dodać nowe i powtórzyć dane? Bo obecnych edytować się nie da.

2019-11-21 23:45

#6 nuno69

Da się, nter na koncie.

2019-11-22 09:15

#7 zvonimirek222

Trzeba zaktualizować tę pocztę. ona jest cokolwiek dziwna, bo Google zmieniło algorytmy bezpieczeństwa.

Student studentowi wszystko
2019-11-22 11:07