samochody osobowe

jakimi autami mieliście okazję jeździć i jakie oglądaliście

Założony przez mucha 193 wpisy ostatni wpis 1 rok temu Strona 4 z 10

a o tym nie słyszałem ale seat ma powaloną politykę weśmy takie tolledo 1 2 sedany a w 3 zachciało im się jakieśni to liwdback ni to kombi coś w stylu altey a 4 to już znowu sedan

Widziałeś gdzieś jakieś Daihatsu?

no właśnie nie miałem okazji

ale z tego co wiem oni produkują jakiś model coś w stylu smarta

Oni hyba w takich małych siedzą. Jednym jechałem. Sharade bodajże się to pisze. Jaki mały ropniak, czterech ludziów wejdzie. To nie wiem, czy nie ma czegoś wspólnego z toyotą.

a nie wiem ale mało znana marka mało tego u nas jeździ

ja jeździłem pełgeotem 307 w kabrio 2,0 benzyna 150 koni w automacie fajny ale ciasny jak dach jest

No mało mało. Patrzę i jednak pisze się Charade. Jeszcze dwa jakieś modele widziałem.. w Gran Turismo 2 i 3 A Spec.

ja tak się zastanawiam mazda ni to silniki jakieś dobre i jeszcze gniją jak huj po co to jest

Cabrio to widziałem jakieś 2. Jedno to jakieś Volvo, a drógi zapomniałem.

ja tylko jedno ale fajnie się tym jeździ w lato

O nich to guwno wiem. W zasadzie to z gier kojażę, chociaż gdzieś jechałem Miatą MX5

ja oglądałem wrx8 w 1,3 wankla

Ehhhh sporo bym se pooglądał, ale nie mam z kim jechać i gdzie. Parę mitsubishi widziałem. Podobała mi się nawet jakaś Carisma, rocznika nie pamiętam. Motor miała hyba 1,6, ale co do tego sprzętu to chuja pamiętam, może za mało pytań się zadało. Jeden typ miał jakiegoś Lancera, ale niestety nie żadne Coupee.

ja byłem na zlocie to miałem okazję oglądać paręfajnych furek

Co do modeli to hyba najwięcej miałem Mercedesów, oczywiście jeżeli chodzi o zabawki na akumulator i resoraki. xd

ja to się takimi nie bawię czaisz że ja jeszcze mam w domu tego focusa co miałem go w laskach jeszcze jeździ dziadek

Łooo i że działa. Tera co do tego to i ja się nie bawię.

no miał robionaą blacharkę 4 lata temu a tak tylko żeczy jak turbina zawieszenie rozżąd a reszta silnika nie dotykana nawet

Co do aut, które nie powinny istnieć to czy widziałeś jakąś Multiple?