Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Założony przez mojsior 579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 21 z 29

Na moim blogu macie recenzję AHC. Dajcie znać, co myślicie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

tez napisałem swoją na blindgamers
Senter San

Witajcie.
Mam problem.
Jestem na 31 poziomie i chcę się dostać do ruin na północy, ale z jakichś przyczyn dziwnych, niewyjaśnionych, nie mogę. Ktoś wie, dlaczego? Już przechodziłam tą drogę, stoję przed ruinami, ale nie mogę się dostać.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

A masz Matiasa przy tym?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

No nie. A gdzie go trzeba było zdobyć?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Za mostem na północy. Punkt jako most północny.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Dzięki. :) Już go znalazłam, ale sobie nie pogadaliśmy, bo się tłumaczenie mi co chwilę wysypuje. :/

Anna Frankowska

generalnie coś jest robione bo nie działa cały serwer ijana

i polecam szukać potem winorośli brzmi to jak kamienie runiczne

Mi też się tłumaczenie wysypuje.

Zostały mi tylko trzy questy.

Aaa, czyli nie tylko u mnie jest problem. No spoko. A ile gra ma poziomów, ktoś wie może? Tak z czystej ciekawości pytam.

Anna Frankowska

niema poziomów to znaczy maksymalny poziom postaci z umiejętnościami i różnorodnością wrogów to poziom 50 a można levelować się bardzo długo nop na newgame plus

Czy u Was nadal wysypuje tłumaczenie?

Anna Frankowska

Słuchajcie, mam jakiś dziwny problem z A Heros Call. Pomijam fakt, że mi się wysypuje tłumaczenie, bo to jest kwestia odrębna i chyba nie tylko u mnie tak jest, ale... jak otwieram grę, to wyskakuje komunikat: Error While Loading Audio Settings File. Znaczy komunikat rozumiem, ale nie rozumiem dlaczego on się pojawia. Ktoś coś?

Anna Frankowska

Czasem tak jest, musisz w data for RPG usunac config.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ale który, game, czy keys?

Anna Frankowska

Game

---------------------------

------------An error has occurred. Please notify the game creator of this error. You can copy the entire error to your clipboard by pressing control + C. Then you can paste it into an email by pressing control + V and send the email to support@OutOfSightGames.com.
System.IO.FileNotFoundException: Could not find file 'C:\Users\angelika\Downloads\a-heros-call\a-heros-call\Data for RPG\game.config'.
File name: 'C:\Users\angelika\Downloads\a-heros-call\a-heros-call\Data for RPG\game.config'
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, Int32 rights, Boolean useRights, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, SECURITY_ATTRIBUTES secAttrs, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, String msgPath, Boolean bFromProxy, Boolean useLongPath, Boolean checkHost)
at System.IO.StreamReader..ctor(String path, Encoding encoding, Boolean detectEncodingFromByteOrderMarks, Int32 bufferSize, Boolean checkHost)
at System.IO.StreamReader..ctor(String path, Encoding encoding)
at System.IO.File.InternalReadAllLines(String path, Encoding encoding)
at System.IO.File.ReadAllLines(String path)
at Ian.CombinedFileLogic.ReadAllLines(String path, CombinedFile cf) in C:\Data\Recent\Games\Parser\CombinedFileLogic.cs:line 18
at Ian.ParserLogic.MakeParsedListFromFile(String filePath, CombinedFile cf) in C:\Data\Recent\Games\Parser\ParserLogic.cs:line 317
at Ian.GameConfigParser.Parse(String dataPath) in C:\Data\Recent\Games\GameEngine\GameConfig.cs:line 147
at Ian.RPGStartup.RunMainLogic() in C:\Data\Recent\Games\RPG\RPGStartup.cs:line 67
at Ian.RPGStartup.PerformStandardStartup() in C:\Data\Recent\Games\RPG\RPGStartup.cs:line 21
OK

Anna Frankowska

Oj, cos cie solidnie popuslo, tylko nie wiem dlaczego. U mnie dzialalo. Skopiuj gdzies sejwy i wypakuj gre od poczatku.
Jedna z bardziej bugnietych gier ever, niestety