Gry audio (dyskusja ogólna)

A Hero's Call: RPG od Out Of Sight Games

Założony przez mojsior 579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 20 z 29

No to właśnie z nim pogadaj.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

nic to nie dało. sprawdzę eszcze.

zapytaj się go czy możesz jakoś pomóc
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

spoko. a jeszcze jedno czy w tym drzewie po odblokowaniu coś trzeba jeszcze z robić po zejściu tam na dół bo nie wiem czy się tam rozglądać czy nie. Swoją drogą książkę już od jakiegoś czasu miałem ,ae dopiero teraz zkojażyłem, że to ta.

Są tam dwa zadania. Jedno poboczne i jedno główne.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Co się sta ło z tą grą, że jak spotykam przeciwnikuw to błąd wywala i walka się nie odbywa i gra się zawiesza?

a jaka wersja gry
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

no najnowsza z tego co wiem nic mi się żadna aktualizacja nie pokazywała do instalacji

hmmm a przy której walce czy to konkretna lokalizacja jakaś jest napisz coś więcej ewentualnie napisz do supportu

to nie ważne jaka walka przy każdej tak się dzieje. Narazie próboję to jeszcze raz rozpakować przenieść zapis i może coś to da.

hmmm skopiuj treść tego błędu jeżeli to sifę będzie powtarzać napiszę o tym do wsparcia

to się powtaża a mam pytanie czy da się zapis całej gry z kopiować żeby w nowo rozpakowanym egzęplażu gry się dało grać bo przeniosłem folder saved games i nie widzi tego nowo rozpakowana gra.

nie wiem nigdy nie przenosiłem zapisów

Musisz przenieś cały folder Data For RPG.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

no dobra straciłem zapis, ale trudno. Dziwna jes sprawa taka, że jak rozpakowałem ponownie gre to nie kazało mi się logować.

jak gram od początku to błąd się nie pojawia.

Dziwna sprawa, naprawdę. U mnie jest wszystko w porządku.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Słuchajcie, czy da się sprawdzić, ile ma się punktów doświadczenia zebranych, czy nie bardzo?
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Da się w panelu postaci, dajesz tab i tam jest gdzieś ten panel.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb