nasze nicki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#81 misiek
Jakby nie było- tu jest już dość sporo użytkowników i pewnie jeszcze jakiś Bartek by się znalazł, no ale nieważne.
#82 Bartek1
Dziwna sprawa, na eltenie jest konto a właściwie hmmm że tak powiem,, troje Użytkowników jako jeden, Czy to jest zgodne z regulaminem eltena. Konto nazywa się nieformalna srebrna trójka.

#83 DJGraco
Tak jest legalne. Sprawdź w wątku przywitaj się na tekstowym to tam jest wpis tej trójki, w którym jest wszystko wyjaśnione.
#84 Bartek1
A ktoś dał sobie nick kolorowe kredki haha troche Śmieszny.

#85 Irniss Konto zarchiwizowane
Szelu, CPNIE xD
Pamiętasz jaki miałam ubaw, i jak się na mnie za to denerwowałaś? xD
--Cytat (Shel):
Jeśli chodzi o mój nick „Shell” to został on stworzony przeze mnie kilka już lat temu na potrzeby rekrutacji do organizacji zrzeszającej fanów gwiezdnych wojen (Jedi Order) .
Tak mi się spodobał ze używam go do dzisiaj i czasem nawet wolę by ludzie zwracali się do mnie tak niż po imieniu- tak wiem, dziwne upodobanie :D
I nie, na początku nie skojarzyłam ze jest to słówko angielskie i oznacza muszle
--Koniec cytatu
A mój nick to tak naprawdę nie wiem skąd i kiedy się wzioł.
Kiedyś chciałam się gdzies zarejestrować (wsześniej funkcjonowałam wszędzie jako Saphira) i to często zajęte było. I pomyślałam sobie, że przydało by się coś oryginalniejszego
i w ten sposób powstała Irniss
A na klango podpisywałam się po prostu swoim imieniem (Klaudia)
#86 martinus
A w moim przypadku nic trudniejszego łacińska wersja imienia. Choć po łacinie znaczy to "Poświęcony bogu marsowi" A jak wiadomo mars to taka hmmm. gorsza wersja Aresa.
#87 agakrawcow
A u mnie jeszcze łatwiej, bo agakrawcow od Agnieszki Krawcow, czyli mojego imienia i nazwiska.
#88 martinus
No to faktycznie proste. Nawet nie trzeba dochodzić pochodzenia imienia bo typowo Polskie.
#89 amel
Bardzo interesujący temat.
U mnie sprawa jest prosta. Jak się nie lubi swojego imienia, to trzeba znaleźć coś, czym do Ciebie ludzie zwracać się będą... I jakoś tak wyszło.
A imię to, o zgrozo, Amelia.
#90 misiek
Piękne imię.
#91 mucha
mi też się podoba
#92 martinus
bardzo ładny jjest.
#93 DJGraco
Oczywiście, że piękne imię.
#94 pates
imie ładne, ale wiadomo że komuś się może nie podobać
#95 Zuzler
O moim nicku szkoda gadać. Dość oczywista sprawa, starczy spojrzeć jak się nazywam.
#96 magmar
Zuzler tak najprościej. Mój nick też się wywodzi od imienia i nazwiska.I wiesz... nie mam kompleksu z tego powodu. Lubię też czasem zawrzeć jakąś datę np. rok urodzenia, bo jestem praktyczna.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#97 Zuzler
Ja wiem... Ja po prostu nie miałam żadnego pomysłu na nick, który nie brzmiał by śmiesznie albo nieadekwatnie do mojej osoby.
#98 martinus
Rozumiem. Czasem nawet najprostrze pomysły wydają się być najskuteczniejsze.
#99 magmar
Zuzler podoba mi się Twój nick.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
#100 Zuzler
Eee, Twój ładniejszy, tak na brzmienie.