nasze nicki
Wróć do Integracja Eltenowiczów#61 lwica
Witam i ja. No to teraz na mnie czas. Na początku było śmiesznie, bo wszędzie byłam jako Kinga. Ale,
że swojego imienia bardzo nie lubię to postanowiłam coś wymyśleć. No i zaczęło się tak, żę byłam w związku.I mój chłopak dowiedział się, że
mój znak z odjaku to lwiczka. I tak zostało. Chociaż przez jakiś syntezator, który przeczytał lewiczka
zamiast lwiczka. Lewiczką też bywam i to demokratyczną :D
#62 annabeth
No to ja też się tu wpiszę, chociaż zdaje mi się zę kiedyś gdzieś już był taki wątek. Jeśli chodzi o
mój nick to nic specjalnego. Swego czasu bardzo fascynowałam się książkami Ricka Riordana i bohaterką
mającą na imię właśnie Annabeth. Fascynowałam się do tego stopnia, ze przez pewien czas byłam nawet tak
nazywana. Kiedy zakładałam sobie konto na eltenie samoistnie mi się ta Annabeth wklepała, chociaż teraz
już nikt tak do mnie nie mówi. A podobnie jak niektórzy tutaj wolę jak zwraca się do mnie po nicku. Swego
czasu gdzieś chyba miałam nick jedi shayley z podkreślnikiem, ale za długie i trudne do zapamiętania.
Pozdrawiam.
#63 biedrona333
a mójnc biedronawwzioł się z pewnego filmu z 1997 roku o nazwie Młode Wilki.
Kiedy ś go sobie ściągnęłami tam był gościu grany przez Pawła Deląga, który mił pseudonimbiedronai mi
się to zpodobało i tak już zostało.
#64 kokos
Mój nick wziął się od nazwiska
#65 nuno69
Na mnie brat z ciotką tak wołali i mi zostało :D
#66 mucha
muj nick to od nazwiska ludzie w szkole tak na mnie wołali i tak zostało
#67 Paulinux
A u mnie połączenie imienia i miłości do Linuxa
#68 papierek
a mój fascynujący nick wziął się od mojego fascynującego nazwiska, które brzmi... papierski!
#69 Bartek1
@mucha z Lasek nazywasz się Marcin Muchyński tak?

#70 Puszkin
Nieee, to nie ten :D
#71 Bartek1
Acha nooo rozumiem po prostu w Laskach był taki chłopak na ktrego muwiliśmy mucha.

#72 Puszkin
Wystarczy wejść w wizytówkę :)
#73 misiek
Z tego co pamiętam- Mucha się przedstawiał jako Paweł.
#74 Puszkin
I tak też jest :D
#75 skrzypenka
Ooo jeszcze, apropo nicków. Na tych różnych quentinach i takich tam rsgames jestem Pallada. Wzięło się to od Ateny, bo bardzo lubię tę boginie. Chciałam też być kiedyś Bellatriks, ale już zbyt dużo byłoby tych nicków. :) Dlatego dobrze, że jest ta skrzypenka, przynajmniej mnie wszyscy kojarzą. :)
#76 biedrona333
bardzo dobrze :)
#77 Paulinux
a ja na rsgames jestem odjazdowa-malina hahahaa
#78 Bartek1
Ja mam nick Bartek a zże jestem jedynym Bartkiem na eltenie to przyporządkowałem sobie cyfre 1. Na klango też byłem Bartek1

#79 misiek
Skąd wiesz, że jesteś jedynym Bartkiem na Eltenie?
#80 Bartek1
Tak mi się wydaje że nie ma innego Bartka.