EltenLink

Gdybym był bogaty to,

Wróć do Humor, gry i zabawy

#81 Agata.d

O, zwierzaki to bym chętnie wsparła.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2021-04-05 19:18

#82 MonikaZarczuk

A ja kupiłabym sobie dom w każdym kraju, który mi się podoba, musiałabym więc pewnie mieć kasy na te 50 domów...

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2021-04-05 20:45

#83 misiek

Do tego akurat nie trzeba być bogatym.
-- (Puszkin):
Gdybym był bogaty w aktualnych czasach, ogarnął bym sobie jakąś siłownię, bo bardzo mi jej teraz brakuje.

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-04-05 21:02

#84 misiek

Chyba najlepszy do tej pory pomysł podany tutaj. gratki
-- (Paulinux):
Jakbym ja była bogata, to ogarnęłabym sobie dwa mieszkania. Jedno do mieszkania, drugie do wynajmowania, a reszta poszłaby w ruch, tzn. w inwestycje

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-04-05 21:03

#85 Adasadula

To zainwestował bym połowę w bitcoiny, resztę wydał bym po połowie na swoje profesjonalne studio i chodowlę mainecoonów xd.

2021-12-30 16:42

#86 Zuzler

Przez lata poglądy mi się zbytnio nie zmieniły. Najpierw upewniłabym się, czy to wszystko na pewno moje. Potem kupiłabym mieszkanie, a do tego albo się doedukowała w kwestii inwestowania kasiorki, albo oddała sprawy w ręce kogoś, kto zna się lepiej. Wsparcie schroniska, człowieka prywatnego czy ngo naprawdę rzetelnie i uczciwie zajmującego się bezdomnymi zwierzakami, dodajmy, w takim układzie nie podlegałoby dyskusji.

Edytowano 2024-12-17 02:44

#87 daszekmdn

A u mnie nieco się zmieniło. Opłacił bym wszystko tak by mi do późnych lat starczyło aby żyć tu gdzie żyję. Ukrył bym fakt posiadania kasy przed wszystkimi, bo pojawiła by się masa starych albo fałszywych znajomych co to tylko dlatego by chcieli się wprosić. Kupił bym se lepszy sprzęt do nagrywania, dobre piwo, jeszcze lepszy magnetofon i otworzył przytułek dla biednych kotków. Resztę pieprzyć. No, i może bym zrobił radio takie, jakie lubię, a nie jakie się spina w Excelu i pokazał tym zasranym biznesmenom od grających w koło 600 piosenek autopilotów, że się da. Tak! Na FM i w 2024 roku! Z zajawki, bo co?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2024-12-17 04:19

#88 djsenter

Chciałoby się postawić własną budkę z piwem i craftowym kebsem...

Senter San
2024-12-18 13:08

#89 titomaton

To Rzuciłoby się IT, żyłoby się we willi czy tam dużym gospodarstwie, i miałoby się konia! Plus jakieś inwestycje do tego

2024-12-18 14:43