ktoś zna w ogóle laski revolution? Dostałem taką, a pierwszy raz się zetknąłem z taką firmą. Tak po pomacaniu, bo jeszcze z nią nie chodziłem, to taka kopia advantage
Aha to te, to nie polecam. Niezbyt wytrzymałe na przeciwności losu, po za tym gumy szybko się wycierają, przez co są niestabilne. -- (pawlink): A to nie przypadkiem to samo? Tzn. Advantage, to jest nazwa firmy, a Revolution, to chyba nazwa modelu laski robionej przez Advantage.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Witajcie, Jak macie w sobie wiele samozaparcia, to polecam zaopatrzyć się w białą laskę na Aliexpress. Koszt takich lasek wacha się od 80.zł do 100.zł i tak ta tańsza jest aluminiowa i można by rzec, że jest podróbką Ambutecha z tym, że tego starego z głębszymi trzpieniami nachodzącymi na siebie. Możemy sobie wybrać na ile elementów ma się ona składać od 4 do 7 części. W jestawie mamy jeszcze nawet sensowny pokrowiec i zapasową końcówkę bardzo podobną do walcowatej rolki z Amtutecha. Z resztą końcówki z Ambutecha też do niej pasują. Druga laska kosztuje jakieś 100.zł i jest podróbką Adwantage z rączką od Anbutecha. i jest wykonana z włókna węglowego. Też w zestawie dostajemy pokrowiec i zapasową końcówkę. Na Obydwie laski czekałem około 3 tygodni.
Jak rozumiem, w obu rączki są gumowe, z Ambutecha właśnie? -- (RAFKIW): Witajcie, Jak macie w sobie wiele samozaparcia, to polecam zaopatrzyć się w białą laskę na Aliexpress. Koszt takich lasek wacha się od 80.zł do 100.zł i tak ta tańsza jest aluminiowa i można by rzec, że jest podróbką Ambutecha z tym, że tego starego z głębszymi trzpieniami nachodzącymi na siebie. Możemy sobie wybrać na ile elementów ma się ona składać od 4 do 7 części. W jestawie mamy jeszcze nawet sensowny pokrowiec i zapasową końcówkę bardzo podobną do walcowatej rolki z Amtutecha. Z resztą końcówki z Ambutecha też do niej pasują. Druga laska kosztuje jakieś 100.zł i jest podróbką Adwantage z rączką od Anbutecha. i jest wykonana z włókna węglowego. Też w zestawie dostajemy pokrowiec i zapasową końcówkę. Na Obydwie laski czekałem około 3 tygodni.
W zasadzie wychodzi koszt taki, jak kupienia w Polsce z dofinansowaniem. Tylko lepiej pod tym względem, że tu sprzedadzą to, co mają, a tam można sobie wybrać, jak ta laska ma wyglądać.
No nie do końca, bo: Laska Ambu tech Mobility - składana, aluminiowa, orientacyjna 124 PLN Marshmallow Roller – obrotowa końcówka do białej laski 42 PLN Futerał na białą laskę z dżinsu i skóry 126 PLN czyli razem 250.zł - 100.zł dofinansowania daje nam 150.zł. Kij o którym pisałem kosztuje 80.zł czyli dokładamy dyszkę i mamy drugiego kijka.
Z jakiego powodu są takie drogie? --Cytat (RAFKIW): W medisonie za trzy stówki czy jakoś tak.
--Koniec cytatu
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Chyba nie można, bo się je indywidualnie dopasowuje do potrzeb. Tzn. pewnie producent ma jakiś określony zestaw, ale Medison chyba sprowadza je na zamówienie.
Spoko, ale co w nich może być takiego? --Cytat (Zuzler): Bo są podobnież przezajebiste.
--Koniec cytatu
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.