zobacze jeszcze z tym fejsem gabi
mi też nie chciała się miranda połączyć z fejsem ale udało mi się ją połączyć i jest dobrze działa mi gg i fejs, i jest ok
do czasu
Niestety, ale konto stare mi zablokowali do tego stopnia, że musiałem nowe zakładać, i od tantej pory miranda słurzy tylko do gg.
Wszyscy już chyba zrezygnowali z mirandy do fb, ja w każdym razie zrezygnowałem.
Denerwowało mnie to blokowanie konta.
Denerwowało mnie to blokowanie konta.
Nom było to bardzo irytujące.
tam jak jeszcze przeprowadzić te kilka kroków to spoko a jak mi zablokowała do tego stopnia że musiałem potwierdzić toszsamość to jusz serjo przypał fakt wygodne to było ale coś się zaczyna coś się kończy
Mi jak zablokowali, to po wysłaniu zdjęcia stfierdzili, że rzekomo Moje dane nie były prawdziwe, i już wogule nie można było tego wżaden sposób odblokować.
mi kazali później wysłać skan dowodu więc powiedziałem że mam to gdzieś i założyłem nowe
Ach, lepiej było wysłać ten skan, ja na szczęście nie musiałem, udało mi się tego uniknąć.
Nigdy bym nie wysyłał skanu, to jest przegięcie z ih strony, to tak, jak bym tu musiał wysłać skan dawidowi tylko poto, aby mi odblokował konto, to jest chore.
ja uważam rze chore
no niestety
zmienił mi się wygląd strony mobilnej odpalonej przez mozzillę czy ktoś ma też taki problem?