Forum

dziwne jazdy z facebookiem

Sieci społecznościowe

violinist

#81 ·

zobacze jeszcze z tym fejsem gabi

misiek

#82 ·

Najlepsze zgranie sygnaturki z postem ever.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Prof.Falkowicz

#83 ·

mi też nie chciała się miranda połączyć z fejsem ale udało mi się ją połączyć i jest dobrze działa mi gg i fejs, i jest ok

lukasz1993258

#84 ·

do czasu
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#85 ·

Niestety, ale konto stare mi zablokowali do tego stopnia, że musiałem nowe zakładać, i od tantej pory miranda słurzy tylko do gg.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

mucha

#86 ·

no z mirandy nie ma co kożystać pod fb

Puszkin

#87 ·

Wszyscy już chyba zrezygnowali z mirandy do fb, ja w każdym razie zrezygnowałem.
Denerwowało mnie to blokowanie konta.

lukasz1993258

#88 ·

Nom było to bardzo irytujące.

mucha

#89 ·

tam jak jeszcze przeprowadzić te kilka kroków to spoko a jak mi zablokowała do tego stopnia że musiałem potwierdzić toszsamość to jusz serjo przypał fakt wygodne to było ale coś się zaczyna coś się kończy

lukasz1993258

#90 ·

Mi jak zablokowali, to po wysłaniu zdjęcia stfierdzili, że rzekomo Moje dane nie były prawdziwe, i już wogule nie można było tego wżaden sposób odblokować.

mucha

#91 ·

mi kazali później wysłać skan dowodu więc powiedziałem że mam to gdzieś i założyłem nowe

Puszkin

#92 ·

Ach, lepiej było wysłać ten skan, ja na szczęście nie musiałem, udało mi się tego uniknąć.

lukasz1993258

#93 ·

Nigdy bym nie wysyłał skanu, to jest przegięcie z ih strony, to tak, jak bym tu musiał wysłać skan dawidowi tylko poto, aby mi odblokował konto, to jest chore.

mucha

#94 ·

chore czy nie ale ja poprostu nie jestem przekonany do takich żeczy

lukasz1993258

#95 ·

ja uważam rze chore

mucha

#96 ·

a myślę, że twurcy mirandy nie naprawią tego

lukasz1993258

#97 ·

no niestety

mucha

#98 ·

zmienił mi się wygląd strony mobilnej odpalonej przez mozzillę czy ktoś ma też taki problem?

balteam

#99 ·

Edited
Tak, może na stałe wchodzi taki wygląd.
na chromie już od dawna tak jest.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

mucha

#100 ·

średnio mi się to podoba tak szczeże ta strona jest trudniejsza w takim układzie bo nie wiem jak sprawdzić aktywnych znajomych