Więc tak, zainstalowałem wersje rozwojową, typowa instalacja, nie rozszerzona, utworzyłem profil, następnie wybrałem wtyczke facebook, zalogowałem, i teraz zobaczymy, czy zablokują, czy nie. mam nadzieje, że wszystko denisie zrobiłem tak jak ty pisałeś, pozdrawiam.
To ja tak tylko zainstalowałem, zrobiłem profil, wybrałem wtyczke facebooka, żadnej wtyczki do zainstalowania nie widziałem nigdzie. no chyba, że tutaj mowa jest o komponentach. tak czy owak, do dziś miranda śmiga, że asz miło. ani razu jeszcze nawet nie musiałem hasła zmieniać.
Więc pobrałem sobie te wtyczki, czyli clist_blind, oraz status manager, skonfigurowałem sobie tam ustawienia odnośnie połończenia, no i jak narazie to wszystko śmiga.
Mam pytanko, jak trzeba przywrucić okno wiadomości, aby jak ktoś napisze to aby się otwierało, bo jak narazie, to mam tylko powiadomienie w zasowniku systemowym.
Po 1. Zainstaluj wtyczkę scriver.dll, po 2. w opcje/okno rozmowy/nie pamiętam teraz dokłądnie która zakładka będzie coś takiego jakautomatycznie pokaż okno gdy: i tutaj pozahaczaj wszystkie statusy. statusy. Gdybyś sobie nie porazil, mogę pomóc zdalnie.
to u mnie coś jest nie tak objawy są takie, że mówi napisz wiadomosć którą chcesz wysłać i nic nie reaguje o prócz tabem nie mogę linkami przejść po kontaktac ani nic
ładnie sie coś porobiło, bo jak były powiadomienia systemowe o wiadomości kturą ktoś napisał na messengerze, to była odczytywana jej treść. a teraz jest tylko tak: Nowe powiadomienie od Messenger, Messenger, użytkownik xxx wysłałCi wiadomość. okno
This site uses cookies to enhance your experience.