Nie, chyba czas zrezygnować z facebooka w mirandzie. Jest messenger.com, na którym się da pisać. -- (lukasz1993258): czyli to wkońcu działa? czy jak, puszkinie, czy robiłeś dokładnie tak, jak radził denis?
@daszek bo mam jedno okno z listą kontaktów? Bo po wciśnięciu entera pojawia mi się okienko rozmowy bez wodotrysków? Sam przecież lubisz minimalizm. Dlatego teraz nie rozumiem twojego głupiego pytania :P Owszem. Gdy nie będzie mirandy, będę korzystał z messengera bez narzekania. Bo owszem.da się, z tym, że nie jest to tak wygodne jak miranda. A i ja jakoś nie mam z nią problemów, po zastosowaniu tego, co pisałem w postach 207 i 208
Lubię wygodę, a w ciągłych blokadach konta i walce z wiatrakami żadnej wygody nie widzę, stąd pytanie. Sam od dawna korzystam z wiadomości na stronie FB, bo nie używam aż tak często by mieć powiadomienia, a i nie chcę bawić się z blokadami kont. Mirandy używam tylko do GG.
U mnie blokady konta nie mają miejsca. Też przez jakiś czas używałem aplikacji messenger desktop, ale gdy odkryłem sposób na brak blokady konta wróciłem do mirandy, i z czystym sercem polecam ją każdemu, komu na początek chce się troszkę pokonfigurować. Jeśli będzie taka potrzeba, to służę pomocą.
denisie, jeśli będzisz miał wolną chfilke, to jeśli mogę cie prosić, to wyśli mi w prywatnej wiadomości krok po kroku dokładnie jak nalerzy skonfigurować te mirke, to sobie potestóje. zrobił bym to sam, ale nie chce niczego spartaczyć, zgury dzięki i pozdrawiam.