FinalMUD

FinalMUD

Started by Postukujacy 135 posts last post 1 month ago Page 6 of 7

POTWIERDZAM.

Spróbujcie teraz. Był fix na to wczoraj. questy porzuc dostawa dla swiatyni, wziąć jeszcze raz.

Oki spoko.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Dostojna lagodna kobieta mowi do ciebie: Ach, swieczniki od Thorgara! Nareszcie - dlugo na nie czekalam.
Dostojna lagodna kobieta mowi do ciebie: Dzieki nim swiatynia bedzie jasniej oswietlona.
Dostojna lagodna kobieta mowi do ciebie: Dziekuje za dostarczenie, wedrowcze. Przyjmij te monety jako podziekowanie.
Dajesz zawinieta ciezka paczke dostojnej lagodnej kobiecie.

nie dostałem nagrody za questa.

Ja też nie, ale zaliczyło mi tgo questa.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

zgłoscie.

Z kronikarskiego obowiązku nadmienić należy, że na mudzie był restart postaci i od popołudnia 11 maja wszyscy zaczęli rzeźbić postaci od nowa.
Zniknęły dawne bronie duszy, system teraz wygląda nieco inaczej. Pojawił się crafting i uleszenia broni. Masa nowych itemów, aż się człek strasznie gubi w tym wszystkim.
INFP

no, moby są strasznie nie zbalansowane. Gobliny, bandyci słąbi przeciwnicy a łątwo można paść. Dropią ten sam eq z różnymi cyframi co nie wiadomo wsumie co znaczy. Mam nadzieje, że to jakoś będze dopracowane, bo jak to tak wygląda to jak tu statystyki wbić solo.

no ddokładnie

Należy zbierać itemy z mobów i je oceniać. Numerki przy itemach to ich identyfikatory w inwentarzu. Nie znaczą one nic, ważna jest ocena. Na razie niestety nie można się odwoływać do tych itemów używając tego identyfikatora.

Nie wiem, moim zdaniem, im silniejszemobytym lepsze powinny dropy być. A nie na każdych to samo.

Są silniejsze dropy. Level im się zwieksza. Szansa na trafienie lepszych jest dużo wieksza. Goblin a goblin to nie różnica, ale jak pójdziesz do trolli to już zobaczysz, że lepiej.
INFP

#113 2 likes

Jest też szansa spotkania silniejszego mobka pośród zgrai słabych, który to silniejszy mobek będzie miał mocniejsze itemy. Prosimy zachować ostrożność i nie zbliżać się do krawędzi życia.

Naoglądali się path of exile 2 i zmian się zachciało. Zjebali izamiast naprawiać błędy to s sami sobie robią jakieś dziwne rzeczy. brak balansu w eq, cholera wie ile ścieżek i innych głupot duszy które odblokujesz po chj wie ile czasu grania. no chyba, że jak oni latasz w 9 osobowych grupach na kryptach głęboko. Powiedzieć zasugerować nie można, bo odrazu śmiechy i głupie żarty.

A co się dziwić tak to właśnie z ludźmi jest. wiedziałem, że to wszystko szlak trafi.
Cholerne wstrętne sample w suno!

#116 1 like

wszystko działa. Ja czekam na wipe aż wkońcu te żartownisie zrobią. Cięzko się znimi dogadać, bo cokolwiek nei napisze to sobie żarty robią.

#117 Edited

Fakt grono discordowych graczy jest całkiem niepoważne tam :)
Ja znacznie odpuściłem póki co. Poczekam może do kolejnej ciekawszej odsłony giery.
INFP

Ja mam pytanie jak wybrać te cholerne pieczęcie duszy wpisuję jak pomoc karze dusza Pieczec Cichych Piesci ale nic nie pomaga mam dość.

Dusza pieczec ciche piesci

No i tak pisze. Ale nic mam 30 poziom duszy zabiliśmy z koleżanką cesarsiego nekromantę mimo to nic się nie zmienia. poco mam levelować skoro żadnych bonusów nawet nie wiem czy powinienem zmienić te kastety które mam jako mnich.