Dostojna lagodna kobieta mowi do ciebie: Ach, swieczniki od Thorgara! Nareszcie - dlugo na nie czekalam. Dostojna lagodna kobieta mowi do ciebie: Dzieki nim swiatynia bedzie jasniej oswietlona. Dostojna lagodna kobieta mowi do ciebie: Dziekuje za dostarczenie, wedrowcze. Przyjmij te monety jako podziekowanie. Dajesz zawinieta ciezka paczke dostojnej lagodnej kobiecie.
Z kronikarskiego obowiązku nadmienić należy, że na mudzie był restart postaci i od popołudnia 11 maja wszyscy zaczęli rzeźbić postaci od nowa. Zniknęły dawne bronie duszy, system teraz wygląda nieco inaczej. Pojawił się crafting i uleszenia broni. Masa nowych itemów, aż się człek strasznie gubi w tym wszystkim.
no, moby są strasznie nie zbalansowane. Gobliny, bandyci słąbi przeciwnicy a łątwo można paść. Dropią ten sam eq z różnymi cyframi co nie wiadomo wsumie co znaczy. Mam nadzieje, że to jakoś będze dopracowane, bo jak to tak wygląda to jak tu statystyki wbić solo.
Należy zbierać itemy z mobów i je oceniać. Numerki przy itemach to ich identyfikatory w inwentarzu. Nie znaczą one nic, ważna jest ocena. Na razie niestety nie można się odwoływać do tych itemów używając tego identyfikatora.
Są silniejsze dropy. Level im się zwieksza. Szansa na trafienie lepszych jest dużo wieksza. Goblin a goblin to nie różnica, ale jak pójdziesz do trolli to już zobaczysz, że lepiej.
Jest też szansa spotkania silniejszego mobka pośród zgrai słabych, który to silniejszy mobek będzie miał mocniejsze itemy. Prosimy zachować ostrożność i nie zbliżać się do krawędzi życia.
Naoglądali się path of exile 2 i zmian się zachciało. Zjebali izamiast naprawiać błędy to s sami sobie robią jakieś dziwne rzeczy. brak balansu w eq, cholera wie ile ścieżek i innych głupot duszy które odblokujesz po chj wie ile czasu grania. no chyba, że jak oni latasz w 9 osobowych grupach na kryptach głęboko. Powiedzieć zasugerować nie można, bo odrazu śmiechy i głupie żarty.
No i tak pisze. Ale nic mam 30 poziom duszy zabiliśmy z koleżanką cesarsiego nekromantę mimo to nic się nie zmienia. poco mam levelować skoro żadnych bonusów nawet nie wiem czy powinienem zmienić te kastety które mam jako mnich.
Cholerne wstrętne sample w suno!
This site uses cookies to enhance your experience.