Ja zbiorczo się odniosę, bo zaglądam tu rzadko. Dużo prościej mnie na discordzie złowić. 1. Na razie nie ma kary za zgon, ale będzie. 2. Będą tereny, gdzie bez aktywnej gry (i to całego teamu) ani rusz. Czyli na bocie można sobie dziubdziać cyferka po cyferce, ale chcąc się naprawdę szybko rozwijać, będzie trzeba grać aktywnie. 3. Sprostowanie do tego, co mówi EMil. Po odblokowaniu 19 poziomu broni duszy jest quest na tier 2, on nie wymaga reputacji. Można od razu robić questa. Dopiero tier 3 jest obwarowany obostrzeniami w postaci 30 umiejętności broni (lub umiejętności magicznej przynależnej do danej broni duszy), 10k reputacji i 50 platynowych monet. Małe objaśnienie, do każdej broni duszy (i aspektu) przypisane są umiejętności. Czyli np. aspekt żywiołów (magowie) mają kostury, ale ich podstawą jest walka czarami, więc brany pod uwagę jest skill czarów. Rycerz światła ma berło, ale głównie posługuje się magią światła, więc musi wbić 30 uma magii światła. Ale przykładowo taki mnich może walczyć kastetami i wtedy musi wbić 30 uma kastetów.
Postaci nie da się zepsuć. Ba, powiem więcej, można włączać i wyłączać aspekty, dzięki czemu możesz przetestować je wszystkie i skupić się na tych, które się podobają. Aha, jeszcze jedno info, następny deploy na serwer poprawi niedziałające helpy. Wykrzaczyło się coś ze spacjami.
Ty a ode mnie wymagali 10k reputacji. Nie ostrzegałeś wcześniej przed tym i jak się przygotowałem bez repy, to była lipa, bo nie miałem jej zrobionej. A na tier 3 starczyło to co nabiłem wcześniej. Albo kapłanka źle gada albo nie wiem, czy giera poprawnie to sprawdza pod tier2.
Ja mam pytanie gdzie mogę ekspić na 1 levelu. Bo cmentarne zombie są zaslne dla mnie wilki tak samo. nie mam forsy by kupić wendkę by po łowić i zrobić quest rybaka. Narazie zrobiłem quest ziołowy alchemiczki. Mało forsy mam a nie wiem gdzie expić.
Nie wiem jak skórowanie zwierząt na wyższych levelach, ale dla mnie zielarstwo jest najtrudniejszą sztuką do rozwijania. Masz do ziół jakieś boty czy zbierasz ręcznie?
Ja się przeszedłem po łąkach nagrywając ścieżkę dla bota, tak jakbym tą łąkę orał od lewej do prawej i z powrotem. Wyszło mi w całości 3500 kroków. Później ustawiłem w nim wyświetlanie informacji o ruchu, żeby mówił kiedy robi krok. I ta informacja jest wyzwalaczem dla triggera do komendy szukaj ziol. Uruchomilem no i on ora godzinami. Działa także dlatego, że bot chodzi po ścieżce tam i z powrotem, więc w drodze powrotnej szuka ziół z powrotem.A jak trafi n tą samą lokacje, to przyspiesza kroku :) z czasem wbijając zielarstwo na wyższe poziomy skrócił sięczas poszukiwania, więc ręcznie zwiększyłem mu prędkośc chodzenia i nie tracił czasu.
Jakoś prubuje zdać questa i nie bardzo mi coś wychodzi. Powalczę z tym jescze, ale jak coś to podpowiedzcie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Tak... poszło. -- (Postukujacy): A o co pytasz? O nagrodę?
--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jeden quest pt. Dostawa dla świątyni ma błąd, ponieważ jak go bierzemy to nie widzę tej paczki w inwentarzu. I dlatego nie można ukończyć tego questa. Zgłosiłem go, ale narazie nie ma żadnej odpowiedzi. Ten quest można wziąć od kowala.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??