[18 plus] Eltenowy Hydepark (Wątek ogólny, wszystkie chwyty dozwlone)
Wróć do Integracja Eltenowiczów#201 MarOlk
Teoretycznie na ślepucha da się to ogarnąć
#202 daszekmdn
A co do AI, to GPT jest mądrzejsze od Gemini, jak ma się dobry prompt startowy ustawiony to mniej wymyśla, bardziej trzyma się prawdy. Testowałem oba na niszowych informacjach i GPT mimo że też pobłądził, wygrał, bo już w drugiej wiadomości przy zwróceniu uwagi że to nie tak się naprawił i podał co trzeba a Gemini miał całą giga konwersację :D.
#203 MarOlk
Miałem kiedyś koszulkę z PR|L-owskim plakatem "Bimber - przyczyna ślepoty". :D
#204 djdenismusic
ja z powodzeniem używam gpt plus i na pwdę jak już się spersonalizuje, to bardzo rzadko zdarza mu sę kłamać. Zwłaszcza w ustawionym na sztywno trybie myślącym.
#205 zywek
A ja wielkanoc tam lubię, wiosna jest, wszystko się rodzi do życia znów.
#206 Julitka
Kulinarnie też nie lubię, bo nie dość, że wszystko ciężkostrawne, to w dodatku tylko się je, a potem marudzą, że przytyłam.
-- (MarOlk):
Ja lubię. Kulinarnie.
--
#207 MarOlk
Można przecież jeść wszystkiego po troszeczku
#208 djdenismusic
Kulinarnie oczywiście, że uwielbiam!
A jeśli chodzi o całą resztę, to mi dzisiaj źle, smutno i ponuro. Właśnie zapijam smutki drineczkiem składającym się z rumu, soku pomarańczowego i grenadyny xd
Wasze zdrowie!
#209 MarOlk
Lahaim
#210 Julitka
A myślisz, że co robię? Ba - ja większości tych rzeczy nie jem, bo nie lubię!
-- (MarOlk):
--
#211 zywek
A przytyc też czasem dobrze, potem poćwiczyć pnoć mówią, że się da. ALbo pospacerować sobie chociaż, choć od tego to się nie bardzo chudnie jestem tego doskonałym przykładem.
#212 djdenismusic
Jak można nie lubić smażonej białej kiełbasy? Albo pieczystego w połączeniu z dobrze zrobioną sałatką jarzynnową?
AKurat kulinarnie moje tegoroczne święta zapowiadają się zacnie. Bo członek rodziny, który wszystko ma zamiar przyotować nie stroni od dobrego mięsiwa.
#213 MarOlk
Sałatkę jarzynową akurat bym wypieprzył z tego zestawu
#214 djdenismusic
A to ja uwielbiam. Zwłaszcza z duużą ilością kukurydzy i majonezu.
#215 mustafa
Jak można nie lubić jajek i majonezu.
-- (Julitka):
A myślisz, że co robię? Ba - ja większości tych rzeczy nie jem, bo nie lubię!
-- (MarOlk):
--
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#216 djdenismusic
Albo jajek faszerowanych pieczarkami? Moja świętej pamęci babcia robiła takie pyszności <3
#217 mustafa
Dokładnie. Właśnie nie mogę się doczekać na te faszerowane.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#218 daszekmdn
Jak można? Normalnie.
Jajek nie lubię i nie polubię. Jak bym jadł coś totalnie bezosobowego co w dodatku wypadło z dupy kury, a do tego nie pachnie to w przyciągający sposób.
Samej kiełbasy też nie jadam chyba, że z ogniska, to wówczas tak albo jak jest wędzona bardzo mocno też spoko.
Sałatka? chętnie pomagam w przygotowaniu, sam nie jem, bo ni ma mięsa.
Masło? Nie używam, bo to tylko tłuszcz i 0 smaku.
Zostają mi zające z czekolady, które są zbyt drogie a, że przepłacać nie chcę, to nawet one mi nie zostają.
Wielkanoc jest nijaka. Dajcie karpia jak na Wigilię to zjem.
No i nie ma żadnych kolend, żadnych wesołych piosenek, takie nic.
Niby się wiosna budzi do życia, ale te święta to dla mnie trochę jak po prostu spotkanie rodzinne żeby se zrobić grilla.
#219 MarOlk
Oj, kolego, to ty będziesz głodny chodził :P
#220 mustafa
Może za długo gotujesz. Jaja długo gotowane śmierdzą, to prawda.