EltenLink

#61 Julitka

xd Whatsapp to jest coś pięknego. Ja tego problemu np. nie potwierdzam, u mnie się synchronizuje. Chociaż powiadomienie push faktycznie przychodzi. Ale jak wejdę w pakę, już jest przeczytane.
-- (Numernabis):
Oto co otrzymałem w odpowiedzi na zgłozenie o braku synchronizacji przeczytanych wiadomości:

Rozumiem teraz lepiej Twój problem. Wygląda na to, że chodzi o synchronizację stanu przeczytania wiadomości między aplikacją na komputerze a telefonem.

Niestety, obecnie WhatsApp nie synchronizuje automatycznie stanu przeczytania wiadomości między połączonymi urządzeniami. Oznacza to, że jeśli przeczytasz wiadomość na komputerze, nie zostanie ona automatycznie oznaczona jako przeczytana na telefonie.

Jednakże, jeśli usuniesz wiadomość na jednym urządzeniu, usunięcie zostanie zsynchronizowane na wszystkich połączonych urządzeniach.

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2026-03-18 11:57

#62 DJGraco

U mnie tak samo, się synchronizuje wszystko no ale ni używam go jakoś często

2026-03-18 16:08

#63 zywek

A ponoć whatsapperzy pisali, że ma się nie synchronizować. Czyli macie błąd. :D musicie to prędziuchno zgłosić, żeby naprawili, żeby się nie synchronizowało.

2026-03-18 22:15

#64 Numernabis

No nie ponoć tylko skopiowałem wiadomość jaką od nich dostałem

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2026-03-18 22:53

#65 Zuza

To w takim razie ja też mam błąd :D

Boże, błogosław obsługę
klienta.
2026-03-19 23:18

#66 mojsior

ja też

2026-03-21 12:10