Przełączniki Gateron Melodic, 35 sztuk
Wróć do Elektronika#1 DJGraco
Hej!
Do sprzedania mam przełączniki Gateron Melodic, 35 sztuk.
Są to switche o charakterystyce klikającej. Posiadają 5 pinów.
Cena 100 zł.
PS, wysyłka raczej po 15 kwieetnia, bo wtedy wracam do domu i będę mieć jak wymontować przełączniki i wysłać, więc w obecnej chwili tylko rezerwacja wchodzi w grę. Nie mniej i tak zamierzam się ich pozbyć, dlatego umieszczam tą aukcję.
Powodem sprzedaży jest to, że mi po prostu nie przypasowały.
#2 DJGraco
A, jeszcze tak propos, umieszczam sound test nagrany własnoręcznie. Tam co prawda są też inne klikadełka, ale melodic wyraźnie słychać wyróżniają się przez click.
#3 DJGraco
Switche są już ostatecznie wymontowane z mojej klawy, także są gotowe na ewentualną sprzedaż.
#4 DJGraco
Heja, ogłoszenie jest pod tym linkiem
https://www.olx.pl/d/oferta/przelaczniki-do-klawiatury-mechanicznej-gateron-melodic-45-sztuk-CID99-ID1arxbI.html
#5 misiek
Głośne?
#6 DJGraco
Sound testa masz w poście nr 2, posłuchaj sobie sam ocenisz.
Jak na klikacze to aż tak mocno głośne nie są.
#7 misiek
Po nagraniu to ja nie stwierdzę, zwłaszcza takich rzeczy, ale jeśli sugerować się nagraniem to raczej nie dla mnie, dlatego pytam czy głośne, bo nagranie na to wskazuje.
#8 DJGraco
No ogólnie powiem tak, cięzko to opisać bo każdy ma jakieś inne gusta, preferencje i tak dalej. Do najcichszych to one nie należą, to fakt, do najgłośniejszych także. stawiałbym je tak gdzieś pośrodku.
Ale jak z nagrania się nie podobają to istnieje spore prawdopodobieństwo że na żywo także się nie będą podobać choć wiaomo nagrania a ana żywo to jednak różnica i tyczy się to wszystkiego. Nagranie np koncertu nie odda w pełni jak to jest na żywo więc tu też się z Tobą zgadzam :)