EltenLink

Przełączniki Gateron Melodic, 35 sztuk

Back to Elektronika

#1 DJGraco

Hej!
Do sprzedania mam przełączniki Gateron Melodic, 35 sztuk.
Są to switche o charakterystyce klikającej. Posiadają 5 pinów.
Cena 100 zł.
PS, wysyłka raczej po 15 kwieetnia, bo wtedy wracam do domu i będę mieć jak wymontować przełączniki i wysłać, więc w obecnej chwili tylko rezerwacja wchodzi w grę. Nie mniej i tak zamierzam się ich pozbyć, dlatego umieszczam tą aukcję.
Powodem sprzedaży jest to, że mi po prostu nie przypasowały.

2025-03-30 15:12

#2 DJGraco

A, jeszcze tak propos, umieszczam sound test nagrany własnoręcznie. Tam co prawda są też inne klikadełka, ale melodic wyraźnie słychać wyróżniają się przez click.

2025-04-04 06:29

#3 DJGraco

Switche są już ostatecznie wymontowane z mojej klawy, także są gotowe na ewentualną sprzedaż.

2025-04-15 00:11

#5 misiek

Głośne?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2026-05-01 04:24

#6 DJGraco

Sound testa masz w poście nr 2, posłuchaj sobie sam ocenisz.
Jak na klikacze to aż tak mocno głośne nie są.

Edited 2026-05-01 13:41

#7 misiek

Po nagraniu to ja nie stwierdzę, zwłaszcza takich rzeczy, ale jeśli sugerować się nagraniem to raczej nie dla mnie, dlatego pytam czy głośne, bo nagranie na to wskazuje.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2026-05-02 03:46

#8 DJGraco

No ogólnie powiem tak, cięzko to opisać bo każdy ma jakieś inne gusta, preferencje i tak dalej. Do najcichszych to one nie należą, to fakt, do najgłośniejszych także. stawiałbym je tak gdzieś pośrodku.
Ale jak z nagrania się nie podobają to istnieje spore prawdopodobieństwo że na żywo także się nie będą podobać choć wiaomo nagrania a ana żywo to jednak różnica i tyczy się to wszystkiego. Nagranie np koncertu nie odda w pełni jak to jest na żywo więc tu też się z Tobą zgadzam :)

2026-05-02 09:16