Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Założony przez Zuzler 1617 wpisów ostatni wpis 20 hours ago Strona 76 z 81

#1501 1 polubienie

To taki labirynt zrobiony w polu kukurydzy specjalną maszyną. Można tam spacerować, są tam informacje i ciekawostki o bobrach w formie takiej opowieści i oczywiście dostaje się mapkę.
Give me a sign.

#1502 9 polubień

Witam z nad Polskiego moża.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

O, a gdzie urzędujesz? :)
🇺🇦 🇵🇱

Na pewno nie u mnie :D

#1505 1 polubienie

Darłówko na weekend
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn byłem tam, miłego wypoczynku życzę, super tam jest. Wszystkiego dobrego
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

#1507 1 polubienie

W środę dopisałam jeden dialog do drugiej części, a dzisiaj drugi. Część druga jest już zedytowana na moim blogu. Spotkania pisarskie przynoszą efekty. Przynajmniej wiem, nad czym pracować.
Give me a sign.

Nie każdy feedback jest pozytywny, ale staram się przyjmować to ze spokojem i poprawiać, co potrafię.
Give me a sign.

#1509 2 polubienia

Stworzyłem meni gry i proces tworzenia postaci. Tak, tworzymy grę RPG z Codexem! :D Fajnie mieć technicznych kumpli, bo przynajmniej mogę mu coś istotnie wskazać i go poprawić, a nie tylko napisać "Ej, napisz mi gre taką i taką. O nieeee! To nie działa!"
Senter San

#1510 Edytowano

No na koniec sierpnia taka porządna buuuuuurza tego właśnie trzeba było u nas bo ostatnio niedosyt ciagle sucho

#1511 8 polubień

Nawet pozytywny dzień rozpoczęcia roku, wszystko ułożyło się tak jak być powinno w miarę
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

#1512 5 polubień

Przysięgam, że jeszcze nigdy nie udało mi się tak zajebiście doprawić ziemniaków, jak do dzisiejszego obiadu. Niech żyją pyry!
Senter San

A jakże Ci się to udało zrobić?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#1514 1 polubienie

@Julitka Nic odkrywczego pewnie, masełko, sól, pieprz i ciut słodkiej papryki, ale proporcje zrobiły robotę.
Senter San

OOOOO gratuluje, jakiś sobie znaq wybrał?-- (miki2137):
Egzamin radioamatorski zdany, poprawka z radiotechniki i bhp konkretniej!
--

Kleić zklejać, łączyć itp wszelkie taśmy to ja umiem, więc chętnie pokleje, poszczepiam kasety pozwijam i po skręcam. Lubie taką manualną robotę. co do kaset to chętnie przyjmę do zgrania i osobiście wywalę do śmieci. Znaczy głównie te klejone, bo rozkładalne to do przeszczepów zostaną.
--

#1517 Edytowano

Oj w laskach tak zrobiłem to disco relax albo disco polo live oglądało się z moimi magnetix markami :D :D :D

A jak się przyłożyło magnes do kineskopu, zwłaszcza kolorowego, to można było potem dostać wpierdol za namagnesowanie telewizora. Sprawdzone hehe
--

#1518 2 polubienia Edytowano

Pixel 11 pro 1tb mam i lubie to. Chodzi jak igła.

Co to znaczy: namagnesowanie telewizora?
Give me a sign.

Oj taaak, zgadzam się w całej rozciągłości co prawda ja mam wersję 512 gb ale przecież telefon ten sam.
-- (kazek5p):
Pixel 11 pro 1tb mam i lubie to. Chodzi jak igła.
--