To taki labirynt zrobiony w polu kukurydzy specjalną maszyną. Można tam spacerować, są tam informacje i ciekawostki o bobrach w formie takiej opowieści i oczywiście dostaje się mapkę.
W środę dopisałam jeden dialog do drugiej części, a dzisiaj drugi. Część druga jest już zedytowana na moim blogu. Spotkania pisarskie przynoszą efekty. Przynajmniej wiem, nad czym pracować.
Stworzyłem meni gry i proces tworzenia postaci. Tak, tworzymy grę RPG z Codexem! :D Fajnie mieć technicznych kumpli, bo przynajmniej mogę mu coś istotnie wskazać i go poprawić, a nie tylko napisać "Ej, napisz mi gre taką i taką. O nieeee! To nie działa!"
Kleić zklejać, łączyć itp wszelkie taśmy to ja umiem, więc chętnie pokleje, poszczepiam kasety pozwijam i po skręcam. Lubie taką manualną robotę. co do kaset to chętnie przyjmę do zgrania i osobiście wywalę do śmieci. Znaczy głównie te klejone, bo rozkładalne to do przeszczepów zostaną. --
Oj taaak, zgadzam się w całej rozciągłości co prawda ja mam wersję 512 gb ale przecież telefon ten sam. -- (kazek5p): Pixel 11 pro 1tb mam i lubie to. Chodzi jak igła. --
This site uses cookies to enhance your experience.