Ku*a, nie denerwuj mnie! Jak do śmieci? Jakim prawem do śmieci?????! -- (MarOlk): Kasety z bajkami... Chyba parę kilo tego poszło do śmieci przy wyprowadzce. Gdyby człowiek wiedzioł, to by oddoł lub sprzedoł. --
Wiele rzeczy człowiek żałujee, które kiedyś zrobił. Za dzieciaka, kierowany ciekawością rozbebeszyłem telewizor lampowy Opal, którąś szpulową Unitrę i rzutnik Ania
A te niektóre kineskopowe wydawały z siebie taki fajny pisk coś koło 8 khz. Mówię oczywiście o tych z wypukłym kineskopen niczym mój brzuch. Bo cała reszta nowszych kineskopowców wydawała nieznośne 16 khz
Ja piermandolę, naprawdę takie szczegóły ci utkwiły w pamięci? XD -- (djdenismusic): A te niektóre kineskopowe wydawały z siebie taki fajny pisk coś koło 8 khz. Mówię oczywiście o tych z wypukłym kineskopen niczym mój brzuch. Bo cała reszta nowszych kineskopowców wydawała nieznośne 16 khz --
Dobra, debil jestem. Zrozumiałem cię, że one tak piszczały przy rozwalaniu kineskopu hehe. Faktycznie piszczała przetwornica wysokiego napięcia -- (djdenismusic): @marolk To po prostu było słychać. Jeszcze pod koniec lat 90-tych na wsiach takie wypuklaki były bardzo popularne. Przynajmniej tam, gdzie jeździłem. --