Integracja Eltenowiczów

Księga pochwał

Założony przez Zuzler 1617 wpisów ostatni wpis 18 hours ago Strona 73 z 81

Ja chcę ja chcę ja chcę!
-- (tomecki):
Mam sporo kaset do zgrania. Większość to chyba bajki.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

W sensie... nie zgrywać. Tego nie.

Kasety z bajkami... Chyba parę kilo tego poszło do śmieci przy wyprowadzce. Gdyby człowiek wiedzioł, to by oddoł lub sprzedoł.

Ku*a, nie denerwuj mnie! Jak do śmieci? Jakim prawem do śmieci?????!
-- (MarOlk):
Kasety z bajkami... Chyba parę kilo tego poszło do śmieci przy wyprowadzce. Gdyby człowiek wiedzioł, to by oddoł lub sprzedoł.
--

Ano widzisz. Niestety.

Wiele rzeczy człowiek żałujee, które kiedyś zrobił. Za dzieciaka, kierowany ciekawością rozbebeszyłem telewizor lampowy Opal, którąś szpulową Unitrę i rzutnik Ania

Jak bajki do śmieci? Jaaaaak?

#1448 1 polubienie Edytowano

Fajnie się młotkiem w ten cyngiel z tyłu kineskopa rzucało.

Szyjkę od kineskopu najlepiej było kopnąć

Mi mówili, że nie, wolałem jak dziadek rzucał młotkiem.

A te niektóre kineskopowe wydawały z siebie taki fajny pisk coś koło 8 khz. Mówię oczywiście o tych z wypukłym kineskopen niczym mój brzuch. Bo cała reszta nowszych kineskopowców wydawała nieznośne 16 khz

Jeszcze nowsze ponoć nie wydawały żadnego.

Ja piermandolę, naprawdę takie szczegóły ci utkwiły w pamięci? XD
-- (djdenismusic):
A te niektóre kineskopowe wydawały z siebie taki fajny pisk coś koło 8 khz. Mówię oczywiście o tych z wypukłym kineskopen niczym mój brzuch. Bo cała reszta nowszych kineskopowców wydawała nieznośne 16 khz
--

Też prawda. Widziałem takiego soniacza 29 cali. U nas w szkole taki sobie istniał i był to chyba jeden z pierwszych bez 16 khz

ja osmiu nie pamiętam, 16 tak. Wszystkie takie były potem, nawet ruskie.

@marolk To po prostu było słychać. Jeszcze pod koniec lat 90-tych na wsiach takie wypuklaki były bardzo popularne. Przynajmniej tam, gdzie jeździłem.

Jak by ktoś chciał kasety z czymkolwiek, to ja chętnie sprzedam z 200. Nie mam miejsca i sprzęt się buntuje. Chce ktoś? :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

@Denis z okien było wieczorami słychać jak się po osiedlu łaziło pisk i było wiadomo, że wszyscy oglądajo tv.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Dobra, debil jestem. Zrozumiałem cię, że one tak piszczały przy rozwalaniu kineskopu hehe. Faktycznie piszczała przetwornica wysokiego napięcia
-- (djdenismusic):
@marolk To po prostu było słychać. Jeszcze pod koniec lat 90-tych na wsiach takie wypuklaki były bardzo popularne. Przynajmniej tam, gdzie jeździłem.
--

niebieskie szklanki od telewizorów, czy coś tam.