EltenLink

#581 Monte

Jak wszystko pójdzie dobrze, to być może będę miała nowe audiobooki.

Give me a sign.
2026-02-27 21:38

#582 zywek

ja nie powiedziałem, że wszystko cacy, tylko że niektórzy też przeginają, bo ciągle wszystko źle.

Edytowano 2026-02-27 21:51

#583 DJGraco

No a u mnie kolejne 16 CDków DJ Zone Promotion, no cieszy sięczłowiek jak nic. Mam tylko nadzieję że nie będzie problematycznych bo w pierwszej partii 3 się trafiły wadliwe. Dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi, DJ Zone/Promotion to takie promocyjne płyrty CD dla DJów wydawane we wczesnych latach 2000 i troszkę po 2010, niektóre zawierały kawałki unikatowe nie dostępne nigdzie indziej.

2026-02-27 22:06

#584 daszekmdn

Jakby to... Mi nie chodzi o te 50 groszy, tylko o całokształt tego co odpierdalają.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2026-02-28 01:36

#585 mustafa

Dlatego nie żaden pis i nie po. Tylko Grzesiu Braun. BTW w Krakowie prezydent za bardzo podlizywał się Ursulce i z każdym dniem wzrastają szanse, że wyjedzie na taczkach, a Warszawa już podobno bierze przykład z krakowa, więc może i Rafałek wyjedzie.

Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2026-02-28 07:46

#586 djsenter

Nawet tutaj polityka?

Senter San
2026-02-28 12:50

#587 Numernabis

Dobrze, że wyjedzie, zadłużył Kraków w ciągu roku na tyle co Majchrowski przez całą swoją kadencję, ale co tam aktualny prezydent, szykują na jego miejsce Klicha, to dopiero będzie jazda, masakra, z deszczu pod rynnę.
-- (mustafa):
Dlatego nie żaden pis i nie po. Tylko Grzesiu Braun. BTW w Krakowie prezydent za bardzo podlizywał się Ursulce i z każdym dniem wzrastają szanse, że wyjedzie na taczkach, a Warszawa już podobno bierze przykład z krakowa, więc może i Rafałek wyjedzie.

--

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2026-02-28 13:09

#588 mustafa

Mam nadzieję, że skoro jest takie zerwanie w Krakowie, to nie poto, żeby dalej głosować na tych jełopów.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2026-02-28 14:01

#589 mustafa

Kewin a może ty wystartujesz.

-- (djsenter):
Nawet tutaj polityka?

--

2026-02-28 14:01

#590 djsenter

Raczej nie, Kamil, ale dzięki za ciekawą propozycję, może lepiejbym się spisał niż nie jeden polityk w stolycy.

Senter San
2026-02-28 14:53

#591 Numernabis

Tylko co kiedy wystawią tylko jednego kandydata :)
Nie ma co gdybać, pożyjemy zobaczymy.
-- (mustafa):
Mam nadzieję, że skoro jest takie zerwanie w Krakowie, to nie poto, żeby dalej głosować na tych jełopów.

--

Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
2026-02-28 16:47

#592 mustafa

No nie, Gibała chyba sobie ostrzy pazurki, ty mówiłeś o Klich, jeszcze podobno Braun, pewnie Berkowicz także trochę ich będzie. Jak może być jeden kandydat

Edytowano 2026-02-28 16:50

#593 daszekmdn

Brałn to jest akurat mocno odklejony. Gościa jednak szanuję za to, że zawsze mówi co myśli nawet jak innym z tym nie po drodze i tak wygadanych polityków nam trzeba a nie te niedoroby z Pisu i PO takie stare dziady w większości co nie umieją składnie zdania złożyć.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2026-02-28 17:32

#594 mustafa

Odczep się od Grzesia. Swój chłop jest i prawdziwy patriota.
xd

2026-02-28 17:59

#595 guliwer

Otóż to.
Tylko broń nas Boże od takich wygadanych odklejeńców:)
PS Otóż to z wyjątkiem tego szanowania:)

-- (daszekmdn):
Brałn to jest akurat mocno odklejony. Gościa jednak szanuję za to, że zawsze mówi co myśli nawet jak innym z tym nie po drodze i tak wygadanych polityków nam trzeba a nie te niedoroby z Pisu i PO takie stare dziady w większości co nie umieją składnie zdania złożyć.

--

Edytowano 2026-02-28 18:23

#596 MarOlk

Gaśnicowy to akurat Tuskowi na rękę teraz, bo elektorat pisowcom podbiera.

2026-02-28 19:12

#597 mustafa

Pisowcom jak pisowcom. Badziej Mentzenowi. Pisowcy to jak i po-wcy. Mórem za Kaczorem mórem za Donaldem.
Chociaż w dupę ich ruchają to oni mówią że z wazeliną.
I całe te

2026-02-28 20:38

#598 Zuzler

Nie uważam, żeby to była realnie najlepsza cecha dla polityka. Stawiałabym bardziej na sprawczość, wiedzę naukową czy tolerancję dla odmienności. TO ostatnie to może nawet najbardziej, zważywszy że mimo wszystko Polska wciąż jest krajem demokratycznym.
i
-- (daszekmdn):

--

2026-03-01 04:21

#599 mustafa

Czyli lepiej być wazeliniarzem, żeby tylko przypodobać się innym? Co do tolerancji, gdzie są jej granice? Jak ktoś powie, że lubi molestować małych chłopców to mamy podejść do tego zdroworozsądkowo, czy jednak tolerancyjnie? No i demokracja, jak sama powiedziałaś, więc mniejszość nie powinna mówić większości jak mają żyć. To jest właśnie domena demokracji.

-- (Zuzler):
Nie uważam, żeby to była realnie najlepsza cecha dla polityka. Stawiałabym bardziej na sprawczość, wiedzę naukową czy tolerancję dla odmienności. TO ostatnie to może nawet najbardziej, zważywszy że mimo wszystko Polska wciąż jest krajem demokratycznym.
i
-- (daszekmdn):

--

--

2026-03-01 07:59

#600 Numernabis

Ze skrajności w skrajność. Molestując maych chłopców robisz im krzywdę, homoseksualiści nie robią sobie wzajemnie, zanimznowu napiszesz coś tag głupiego to dwa razy pomyśl. krzywdy

2026-03-01 09:52