As far as I know, we are in the same time zone, Nikolai. I'm not sure though. Well yes, a recording will be made as well, I just thought if it was easier for someone in live, then we could do it.
Όταν θα κοιτάς την θάλασσα Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα Και θα νιώθεις μεγάλο κενό
Ok, so anyone who would like to do this rather in live, I'm opening a channel right now, and will start if enough people gather together. :)
Όταν θα κοιτάς την θάλασσα Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα Και θα νιώθεις μεγάλο κενό
Right here. I apologize for the lossy format, My ICloud is somewhat filled up and I'm trying to not pay for extra space as much as possible. If you would like a higher quality version, please message me privately.
I've also posted it on my blog if it's more comfortable for some people there :)