Weekend is fine as well. If I have time later today or tomorrow, or maybe even on friday, I'll try to make a recording or something similar, and if something isn't clear, we can gather in a channel at the weekend and talk about those stuff.
Όταν θα κοιτάς την θάλασσα Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα Και θα νιώθεις μεγάλο κενό
Will try something today. I'm very tired though so yeah, I'll record something but if it's better I'm available so if you prefer it live that works either.
Όταν θα κοιτάς την θάλασσα Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα Και θα νιώθεις μεγάλο κενό
Guys, if anyone is available after 18:15, we could do it.
Sorry for the strange timing but yeah, I'm having lectures until then. :D
I'd also like to join, I've already watched some streams with the mod but never went through the starting phase, so it would certainly be an interesting experience.