Spacebar, gdy masz rękę pustą. Zacząłem w to niedawno grać, ale decyzji nie żałuję. Łowić ryby umiem, napełniać szklanice umiem, młot mam, może kuszę (spear) zrobię wedłóg instrukcji no i mogę tak wirtualnie żyć, jeśli nie zachoruję.
Trochę dawno tutaj było pisane ale daje się po prostu spacją, w plecaku na itemie spacja i się pokazują osoby obok ciebie, dajesz enter i wpisujesz ile sztuk. Oczywiście na darmowym koncie max 10 sztuk.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Hej wam. Wróciłem do stw po dwu i pół roku przerwy. sporo się zmieniło. Metalu można dać maksymalnie 100 na darmowym koncie. A wie ktoś jak zrobić boat? Bo jakoś nie bardzo rozumiem. Nick Martinus mam, tak jak tu.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Musisz włączyć tryp PK i wówczas napierdalasz granatami, włócznią shodgunem i czym chcesz
Np. Zwierzęta. Dlatego nie gram bo nie ma ohrony przed nimi. Siedzisz sobie na plarzy a tu kojot przyłazi i cię ciach i zanim ty z orjentujesz się z jakiej on atakuje strony jest już zapóźno. Ja tak miałem i straciłem wszystko. I przeteleportowało mnie do wioski rybackiej. Mam ochotę samtupyego dla żartu khhhhhkhkhhh z karczkiem.