Co ty gadasz? Jest aktualizowana na bieżąco. Poczytaj sobie na głównej stronie są logi zmian.
O, dobrze wiedzieć. jPrzepraszam w takim razie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
co więcej oni będą streama robić co prawda z innej gry ale wciąż są aktywni
Irniss — Post 124 of 431
2019-01-18 13:58
Archived
są aktywni są ;) ostatnio nawet pododawali trochę instrukcji budowanianp. poszukiwaneg przez wielu fancy block sheltera xDD
Ktoś powie mi czemu po instalacji tej gry antywirus mówi coś, że złośliwe oprogramowanie trojan downloader próbuje uzyskać dostęp do komputera? Czy ta gra jest z lewego źródła, czy jak?
2019-11-23 09:38
Edited
False positiwe. Gra napisana w BGT.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Możesz jaśniej? Czy jest jakieś ryzyko?
Nie. Nie ma żadnego ryzyka. Program jest fałszywie uznawany przez antywirusa jako zagrożenie. Tzw. Malware generic.
CO do stronki, kiedy jeszcze więcej w to grałam niektóre instrukcje były nieaktualne albo błędne, jeśli teraz to się zmieniło, to dobrze, ale też mi się zdało, że jest nieaktualna w pewnych aspektach.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
No niestety z aktualnością od jakiegoś czasu jest problem. Chociaż i tak mimo wszystko dużo rzeczy stamtąd można wyciągnąć.
ostatnio z tego co zauważyłem była jakaś grubsza aktualizacja, i uaktualnieniu uległa również strona i opisy. Jest dużo lepiej z tym teraz.
Ja nie mogę odpalić tej gry po zainstalowaniu bo jakiś plik jest już używany przez inną aplikację, dziwne.
a co tam się zmieniło napiszcie bo jak nic ciekawego to nawet tego nie pobieram
questy dodali, nowe przedmioty, jak spadniesz z jakiejś niższej wysokości, to oprócz tego, że zabiera ci hp to łamiesz kości, nowe zwierzęta dodali, itp
pates — Post 135 of 431
2020-05-04 15:17
Da się mieć zwierzątko?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Nie nie. Ale zwierzątka można zabijać. :D
pates — Post 137 of 431
2020-05-04 15:29
Tyle to wiem, ale szkoda że nie da się mieć takiego pupilka xdd
Spokojnie. Gra się rozwija. Więc wszystko przed nami. A grasz jakoś regularnie?
pates — Post 139 of 431
2020-05-04 18:31
Wogule, kieedyś grałem muszę zrewiwować konto
pates — Post 140 of 431
2020-05-08 14:01
Pomoże ktoś z takimi rzeczami, jak podnoszenie itemów itd? Wciskam enter ale to nic jakoś nie daje.