A od kiedy wywołanie scenkiz pseudopianinkiem jst easter eggiem? Bo jeśli jest, to faktycznie... Faktycznie rozumiemy to nieco inaczej. Tylko w ten sposób to nawet pakietów premium nie trzeba kupować, ale ciii. Przecież to easter eggi są!
Ppowiem Wam, w tajemnicy wielkiej, że ono ukryte głęboko, ale jeszcze sobie gdzieś istnieje, w jednym konkretnym miejscu. A ten kto nie wie i znajdzie, dostanie ode mnie talon na coś. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Funkcja pianinko fajna bajera. Szkoda, że nie ma nic o tym w readme. Nawet nie mogę znaleźć też skrótu jak powrócić do normalnej szybkości nagrania po jego przyspieszeniu podczas odtwarzania. W ogóle może dałoby się dodać audiomemo do programów. I jeszcze frytki do tego. Tak mnie naszło wypisać wszystko w jednym miejscu. Chyba mam dziś gorszy dzień, także sorry jakby ktoś chciał się dowalić.
-- (fraaneek): Funkcja pianinko fajna bajera. Szkoda, że nie ma nic o tym w readme. Nawet nie mogę znaleźć też skrótu jak powrócić do normalnej szybkości nagrania po jego przyspieszeniu podczas odtwarzania. W ogóle może dałoby się dodać audiomemo do programów. I jeszcze frytki do tego. Tak mnie naszło wypisać wszystko w jednym miejscu. Chyba mam dziś gorszy dzień, także sorry jakby ktoś chciał się dowalić.