Ja też często gram w ustawkę, dodałem sobie kilka rzeczy do skryptu i jest ok. Poza tym to nie są jakieś skrypty żeby coś robiło za nas kilka rzeczy naraz więc myślę że nie będą blokować.
Niby dla czego mieli by banować? O o. To jest przecież tylko automatyzacja klików w konkretne przyciski, inna sprawa jakby to były pełne triggery. No a zawsze możesz się wrazie czego odwołać że jesteś niewidomkiem i grasz tak a nie inaczej, bo jeszcze tego nie ma w modzie, a za przeproszeniem leniwy Blizzard może by np, zaimplementowali mod w grę, oczywiście tego ostatniego nie pisz, ale ryzyko raczej jest zerowe moim skromnym zdaniem. @Guliver skąt wziąłeś skrypt niezkompilowany?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Na początku wybierasz bohatera, który da Ci jakąś moc specjalną. Potem kupujesz stronników. Im wyższy poziom karczmy tym oni są mocniejsi. No i musisz tak kombinować żeby mieć jak najsilniejszy skład.
Mi te skrypty nie działają w ogule. Chcę kupić stronnika i jest kontrol b to mówi mi moich stronników może trza moda wyłączyć? nie rozumiem. Mam rozdzielczość 1020 razy 1280
hmm nie jestem pewien, ale wydaje mi się że jedne skrypty są do full hd czyli 1920X1080 a drugie do hd czyli 1280X720. Tak jak mówię nie jestem pewien tego.