Ustawka

Ustawka, jak sobie radzicie?

Started by matius 421 posts last post 10 days ago Page 2 of 22

No u mnie działa, może zły plik odpalasz.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Raczej dobry skoro inne skróty działają

Ja i tak najbardziej czekam na dostępność areny.

No raczej sobie poczekasz.

Sorry że w tym temacie, ale udało mi się skompletować talie na arenie. Z ocr zajmuje to strasznie dużo czasu, ale jest możliwe.

Nikt nie mówił, że nie możliwe.

Ja też tego nie mówiłem:) Tylko żeby dobrze to zrobić, a nie sztuka dla sztuki to trzeba kombinować.

Ano, tak samo karczemne talie.

Tak dokładnie.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ustawka jest prawdę mówiąc niedostępna bo raz, że nie można sprawdzić jakich stronników ma przeciwnik i jak są ustawieni od lewej do prawej, nie można też albo jest bardzo trudno zmieniać pozycję własnych stronników, a to jest kluczowe jeśli chodzi o to, żeby ładnie przewidywać, kto na kogo najlepiej.
po co mi sygnatura?

#31 Edited

Ej da sie, jak masz włączony script oczywiście. Sprawdzasz stronników jak było, czyli B innych G, jak jesteś na stronniku, ktury chcesz kupić, to enter i control B
Boże, błogosław obsługę
klienta.

To piszcie jak się da, skoro ktoś mówi, że się nie da, albo nie umie, to napisanie, że się da dużo nie zmienia.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Da się sprawdzić jakich stronników ma przeciwnik jak się zaczyna runda, ale to się dzieje tak szybko że nvda nie nadąża:) Poza tym można ustawić swoich stronników w kolejności w jakiej chcemy żeby atakowali, ale nie mamy wpływu jakiego stronnika zaatakują.

Ale to jest akurad automatyczne, nie chodzi tu o skrypt.

A przepraszam, za błąd
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Nie, to wtedy sprawdzasz jakich stronników możesz kupić, a tak jak napisał guliwer, jest prawnie nie możliwe, żeby sprawdzić, jakich stronników ma przeciwnik. Bo tobie pod literą G wyświetlają się stronnicy przeciwnika, którym to przeciwnikiem jest barman, od którego ich kupujemy. A ja chciałbym wiedzieć, jakich stronników ma mój przeciwnik i jak są ustawieni
-- (Zuza):
Ej da sie, jak masz włączony script oczywiście. Sprawdzasz stronników jak było, czyli B innych G, jak jesteś na stronniku, ktury chcesz kupić, to enter i control B

--
po co mi sygnatura?

Guliwer, pates jasne, że to się dzieje automatycznie, jasne, że możemy po przywołaniu ustawić, gdzie nasz stronnik ma stać
Ale już w trakcie samej walki nie możemy sterować ich ustawieniem na planszy, gdy mamy ich przywołanych
Chodzi o to, że po przywołaniu stronnika i pokazaniu np. z prawej albo z lewej strony albo pomiędzy kimś a kimś nie możemy dalej nic z tym ustawieniem zrobić.
A to jest tutaj kluczowe, bo oni atakują się wzajemnie od lewej do prawej, więc warto ustawiać tak, żeby się wzajemnie eliminowali.
A skoro nie znamy stronników przeciwnika i ich ustawienia, oraz nie możemy sterować ustawieniem własnych, to jakby cała ustawka traci sens.
Lepiej poczekać, aż nasz gość od moda kiedyś się zdecyduje i udostępni nam w miarę możliwości.

-- (guliwer):
Da się sprawdzić jakich stronników ma przeciwnik jak się zaczyna runda, ale to się dzieje tak szybko że nvda nie nadąża:) Poza tym można ustawić swoich stronników w kolejności w jakiej chcemy żeby atakowali, ale nie mamy wpływu jakiego stronnika zaatakują.

--
po co mi sygnatura?

O papierek wielkie dzięki za wyjaśnienie
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Nie rozumiem jakie ustawienie masz na myśli. Czy podczas walki czy przed. Ja sobie nie wyobrażam przestawiania ich w trakcie walki, poza tym chyba taka jest idea ustawki że to ustawiasz wszystko przed i już. Bo przecież przed walką po przywołaniu stronników możesz ich dowolnie przestawiać.

-- (papierek):
Guliwer, pates jasne, że to się dzieje automatycznie, jasne, że możemy po przywołaniu ustawić, gdzie nasz stronnik ma stać
Ale już w trakcie samej walki nie możemy sterować ich ustawieniem na planszy, gdy mamy ich przywołanych
Chodzi o to, że po przywołaniu stronnika i pokazaniu np. z prawej albo z lewej strony albo pomiędzy kimś a kimś nie możemy dalej nic z tym ustawieniem zrobić.
A to jest tutaj kluczowe, bo oni atakują się wzajemnie od lewej do prawej, więc warto ustawiać tak, żeby się wzajemnie eliminowali.
A skoro nie znamy stronników przeciwnika i ich ustawienia, oraz nie możemy sterować ustawieniem własnych, to jakby cała ustawka traci sens.
Lepiej poczekać, aż nasz gość od moda kiedyś się zdecyduje i udostępni nam w miarę możliwości.

-- (guliwer):

--

--

Papierku, powiem tak. Nie wszystko zrobisz, ale do np zadań można tak robić.