Księga bohaterów

Najtrudniejszy przeciwnik waszym zdaniem

Started by matius 83 posts last post 3 years ago Page 4 of 5

#61 2 likes

Ta gra uczy cierpliwości i wytrwałości.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Tak masz rację. Za pierwszym razem ciężko pewnie go będzie pokonać. Te szczeliny też trzeba rozwalać w miarę szybko.
May the force be with you!

A to mi się chyba nie pokazały/
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

bo on je wystawia od kturejś tury.

Ja wruciłem do księgi najemników i robię teraz guffa.
I jestem już na piątym.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

-- (martinus):--No to ja jeszcze do tej tury nie dotarłam, za szybko mnie wykańcza. To jeden z trudniejszych przeciwników jak dla mnie. No chyba, że te szczeliny to wyrwy w ziemi.

@Agata niee.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

te szczeliny przywołują losowo żywiołaki ognia, wody, ziemi z prowokacją, i powietrza.

Yeach! pokonałam w końcu tego wybuchowego żywiołaka ognia.

Buchajacy zywiolak ognia pokonany za pierwszym razem. Ni wiem co mnie tak straszyliscie xD. Ja najwiekszy problem mialem z wszechmatka, bo mnie denerwowaly dialogi
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Chciałabym go za pierwszym razem pokonać, ale niestety. Czasem uda mi się jakiegoś przeciwnika pokonać od ręki, a czasem muszę nad nim posiedzieć i go rozgryść.

Ja lecę po bandzie z Guldanem, 3 rywal bez przegranych narazie przynajmniej

ooo. no to brawo! a ja hyba zmienię wątek.

Ej, jaki gorgrom? Admirał to piekło. Gorgroma złapałam w płapkę i wygrałam za trzecim razem
Boże, błogosław obsługę
klienta.

No bo on jest dość easy, ale admirał to żart.

Po przejściu całej Księgi Bohaterów mogę powiedzieć o wszystkich przeciwnikach, których pokonanie było dość trudne dla mnie.
Oto następujący przeciwnicy:
admirał u Reksara,
Velen u Anduina,
Sylwana u Anduina,
Żywiołak płomieni u Garosha,
Kern u Garosha,
Artas u Utera,
I to chyba wszyscy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

i jeszcze akama u illidana. Też nie jest taki prosty jak by się wydawało.

Akama akurad dość prosty, Magtheridon trudniejszy.

Dla mnie Akama nie był trudny.
Przypominam, że to co ja wymieniłem, to jest moja subiektywna lista. I dla tego Akamy tam nie ma.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

No dla mnie akama jeest dość trudny od momentu gdy się zmieni.. Ale naszczęście ten wąteek już zrobiłem. A najtrudniejszy to według mnie chyba kern.