Księga bohaterów

Najtrudniejszy przeciwnik waszym zdaniem

Założony przez matius 83 wpisy ostatni wpis 3 lata temu Strona 3 z 5

Dobra, Kurtrus zrobiony, Illidan 5 przeciwnik obecnie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

@pates te hochlajki to hyba będą hitem internetu! hahhaaaa!Ja też zacząłem wątek illidana bo garrosha puki co nie mam pomysłu jak zacząć
May the force be with you!

Valera 8 rywal, dość łatfe

ja nie mogę sobie poradzić z drugim przeciwnikiem w księdze garosha. Chyba Derin mu na imie. Ciągle przyzywa te durne totemy i nie nadążam z ich rozwalaniem.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Najlepiej rozwalać te, które zadają naszemu bohaterowi obrażenia.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Agata, miałem ten sam problem niestety, ale wkońcu mur mi pomógł.

No obrażenia to wszystkie zadają, a jak się ich namnoży to dopiero się dzieje. Tylko bójka może przyjść w sukurs.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Jak ma ich dużo wtedy warto, ale inaczej nie. Zasłaniaj się murem jak możesz, głównie

Tak też robię,, ale czasem się tyle już ich namnoży, że rozbijają pancerz w drobny mak.

Nieraz się jakiegoś nie zabije, bo nie ma czym i już trach kilku nowych się pojawia.

Ja mam problem z Cenariusem w popiołach rubierzy, bo on używa żółwiego znaku i daje swoim stronnikom prowokację.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Valeera zrobiona, ciekawe karty nawet.

No, udało mi się w końcu pokonać tego przeciwnika wraz z tymi wrednymi totemami. Były już wredne okręty, srebrni rekruci dłoni, totemy i co jeszcze będzie?

No np żywiołaki

@agata.d rekruci srebrnej dłoni. Oni są słabi tylko 1 1. Też mam problem walcząc z trallem.

Tak są słabi, ale jak ich się za dużo zrobi to jest nie fajnie.

no tu masz rację. Dlatego trzeba ich rozwalać puki ich jest mało. A wątek rexxara jak ci poszedł. Ja mam problem z ostatnim gorgroomem.

#58 Edytowano

A w popiołach rubieży też mam tą samą walkę co ty @kosa12. Jakaś masakra poprostu. Tych drzewców sobie tam na mnoży nie nadążam z rozwwalaniem. Co z tego że rozwalę mu jednego jak on zaraz przyzywa trzech kolejnych.

Robie już Garosha i to od wczoraj chyba, teraz walczę z żywiołakami i są chyba gorsze od totemów.

@Agata, mówiłem!