Niektórzy z was poszukują pewnych audio gier które niechcą sie pobierać na audiogames.net Czy sprawdziliście agarchive.com albo net? sam niewiem czy to pierwsze czy to drugie.
W sumie o crackach i pełnych wersjach nie powinno sie pisać publicznie, ale nie da się tych gier kupić, więc sądzę że to nie wykracza. Tu chyba wszystkie, przynajmniej wszystkie jakie udało mi się znaleźć gry Klango1.35, niebawem napiszę plik html i umieszczę go na jakimś darmowym chostingu, żeby dało się wybrać konkretną grę. Klucz w pliku ppnf.txt: http://tdprograms.tk/randomfiles/Klango.rar
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
O żesz kurczę, a myślałam, że tego nigdzie nie ma, no nigdzie. :O Dzięki. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Tłumaczyłam to na samym początku, ale się powtórzę. Gra polega na tym, że pod klawiszami na klawiaturze są ukryte różne dźwięki. I chodzi o to, że jak się słyszy dany dźwięk, to trzeba w niego trafiać. Potem tych dźwięków jest coraz więcej i coraz szybciej one się pojawiają.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Trzeba trafić w klawisz, pod którym jest dźwięk. Za każdym razem to inny dźwięk i inny klawisz. Inna sprawa, że ta muzyczka i te dźwięki wcale do siebie nie pasują, mam tą grę w wersji, że tak powiem, podrasowanej, mogę podrzucić.
hej, znacie może jakąś grę obojętnie czy przeglądarkowa czy audio w temacie chodowli zwierząt albo rolnictwo? Coś w stylu prowadzenie gospodarstwa sprzedawanie i kupowanie dóbr albo maszyn. z góry dzięki