Hej wszystkim. Wpadł mi ten wątek do głowy w myśl faktu, że sama jestem poszukiwaczką jednej gry. Tak sobie myślę, że jeśli ktoś by czegoś szukał, a nie byłoby tej gry na audiogames z jakichś przyczyn, a ktoś inny by miał, to mógłby się podzielić. Pozdrawiam.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Witajcie. Z racji, że nikt się nie wpisał, to ja zacznę od siebie. Kiedyś na audiogames.net była taka gra fast2 type. Cudna. Chodziło w niej o to, że było trzeba odnajdywać dźwięk pod jakąś literą na klawiaturze. Był na to określony czas, tych dźwięków było coraz więcej i trzeba było zapamiętywać pod jakimi literami się one schowały. Nie wiem, czy dobrze wyjaśniłam. Teraz jej nie ma, bo link do pobrania jest nieaktywny, jakby producent tej gry ją usunął. W związku z tym tak sobie pomyślałam, że może komuś się ona uchowała i ją posiada w swoich zbiorach? Pozdrawiam.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Poszukajcie, czy tych dwóch gier nie ma na audiogames, może są? Bo ja niestety nie posiadam ani jednej ani drugiej.
Hej hej. W paru wątkach przewinęła sie nazwa gry Urban Survival i powstał również wontek jej poświęcony. Jednakże jest to gra na Windows a ja poszukuję czegoś w ten deseń dla IOS. Ktoś coś by mógł ciekawego i dostępnego polecić jeśli jest? Jeszcze najlepiej byłoby żeby to miało polskie tłumaczenie. Jeśli jednak okazałbym się zbyt wybredny, po angielsku też się pogra, ale w myśl zasady mówiącej, że każdy orze jak może... No wiecie. :D
Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)
Już od dłuższego czasu szukam tego samego, ale jeśli lubisz rpg to mogę ci polecić Celtic tribes i inne w sumie bardzo podobne gry firmy chyba Gmbh w sumie podobne do siebie różniące się fabułą. Niby Blind legend też jest dobra, ale mój stary Iphone 4s jej nie ogarnął, a na 5 nie sprawdzałem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
GMBH to jest niemieckie określenie rodzaju jednej ze spółek. Wiesz jak u nasz masz sp. z o.o. czy s.a. i tak dalej. Głównie chodzi mi o coś takiego w czym nie trzeba by niczego podbijać, strategicznie się czymkolwiek przejmować, ale po prostu kształtować postać. Po prostu to co w US. Grałem swego czasu w jakiegoś przeglądarkowego GameBooka o nazwie Alterego i teraz mam wrażenie że znalazłem to to dla iOS. Tyle że po ang i płatny 23 pln. Przeglądarkowo mogłem sobie w to zagrać za darmo po spełnieniu pewnych warunków.
Czyńmy wokół siebie Dobro, aby i nam w tym życiu lepiej było. :)
This site uses cookies to enhance your experience.