Forum

Nie wulgarne, Kreatywne wyzwiska

Humor, gry i zabawy

1 / 8 Następna

djsenter

#1 ·

2 likes
Witam,
Wymyślamy i podajemy znalezione pancze i inne formy ubliżania, bez używania wulgaryzmów czy innych prostackich form słownictwa.
Jak by mogło to wyglądać, wyobrażacie to sobie?
Gdyby na każdym kroku człowiek zamiast zostać obrzuconym stekiem nie cenzuralnych przekleństw, musiał się mieć na baczności na tyle, żeby intelektualna rywalizacja sprzyjała rozwojowi i pozytywnie wpływała na kreatywność?
Senter San

Paulinux

#2 ·

Ty przeżytku publiczny :D
Happy hacking

djsenter

#3 ·

2 likes
Wrogu narodu, zagraniczny dewiancie!
Zjawo nie możliwa!
Jak jedziesz, nie poprawnie prowadzący kierowco, łamiący artykuł taki i taki, a dokładnie mam tu na myśli paragraf taki i taki który jasno podkreśla, że...
Senter San

cinkciarzpl

#4 ·

1 likes
Dinozaurze ty :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

djsenter

#5 ·

1 likes
Antyku przed wojenny!
Senter San

Zuzler

#6 ·

4 likes
No to może zacytuję:
ty łajzo pokraczna, mendo przebrzydła, przybłędo, siermięgo, zarazo, zakało, komunisto w trampkach.

Monia01

#7 ·

4 likes
Kreatywne ubliżanie, taaa...
🇺🇦 🇵🇱

Zuzler

#8 ·

2 likes
A wiesz Moniko z jaką pasją można komuś naubliżać, nie używając ani jednego wulgaryzmu? Aż serduszko rośnie, jak się tego słucha.

Postukujacy

#9 ·

9 likes
Eltenowiczu Ty.
INFP

Julitka

#10 ·

2 likes
Ty patafianie!
Sorry, może teoretycznie to jest wulgarne, ale mnie śmieszy po prostu...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Paulinux

#11 ·

Mnie też :D
Happy hacking

misiek

#12 ·

1 likes
Ty arogancki wyzbyty uczuć mondziole.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

cinkciarzpl

#13 ·

1 likes
Problym w tym jeden, trzeba bardzo dobrze znać ofiarę. Za to jaka moc rażenia! :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Zuzler

#14 ·

Ty wredna, wstrętna, paskudna niedojdo.

djsenter

#15 ·

Edytowano 2 likes
Wyjcu Afrykański!
Senter San

Paulinux

#16 ·

2 likes
/Diable tasmański :D
Happy hacking

tomecki

#17 ·

7 likes
Kiedyś usłyszałem i baardzo mi się spodobało: ty dzwonie rurowy!

misiek

#18 ·

1 likes
Pestycydy jedne wy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zuzler

#19 ·

3 likes
Mucho uprzykrzona,
poczwaro zasmarkana,
zarazo łysa poczochrana,
kleszczu potłuczony.

Bartek1

#20 ·

A idź do diabła
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.
1 / 8 Następna