Sieci społecznościowe

Koniec projektu Klango Network

Started by hryniek 417 posts last post 6 years ago Closed Page 21 of 21

Najbardziej żal chyba Lukaszowi.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#402 1 like Archived

i markusowi xdddd

#403 2 likes

Weźcie ktoś zamknij ten wątek.

bo to jest pierdzielenie o szopenie ciągle to samo nudni jesteście

#405 Archived

Konkurs Chopinowski już w przyszłym roku, więc każda dyskusja o tym wspaniałym kompozytorze jest mile widziana.

#407 Archived

to gdzie moderacja sie podziewa

#408 1 like

a niech sobie piszą jak chcą. Nie trzeba czytać, raczej wałkowanie cały czas tego samego specjalnie nie szkodzi jak sięwontku nie czyta.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#409 Archived

A ja mam inną propozycję. Przenieśmy ten wątek do kategorii gry i zabawy i zmieńmy tytuł na co by było, gdyby projekt Klango Network ocalał:).

dobre

Co by było? Nic by nie było. NVAccess o tym wiedzą i nawet z ich całego Appmodułu chcą NVDA odchudzić.

jak to?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Na nvaccess jest hyba news o becie 2019.3 i tam piszą, co się zmieni.

#414 1 like

Nie pomyliły Wam się wątki?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#415 1 like

No właśnie...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Chodziło mi tylko o to, gdzie może znaleźć info o tym, że w NVDA nie będzie już tego Appmodułu, czy skryptu jak by to nazwać, który był jakoś związany z klango.

aaa oto chodzi., rozumiem.