2 likes
Pewnie, że się oswoisz, bo nie będziesz miał wyboru. ;)
Jak tutaj dojdą kanały rss z tyflopodcastu tak jak w klango to będę zadowolony.
1 likes
Będą będą, poczekaj trochę! Dawid jest jeden, nie rozSimplitowi się!
Słuchajcie, 58 wiadomości do członków grup to chyba dość, nie? Mam nadzieję, że nie zostaną oni zalani zdublowanymi przeze mnie wiadomościami, bo ja w What's New miałam dosłownie 58, więc aż się boję, że się wkurzą... Z góry wielkie sorry, ale inaczej się nie dało!
Słuchajcie, 58 wiadomości do członków grup to chyba dość, nie? Mam nadzieję, że nie zostaną oni zalani zdublowanymi przeze mnie wiadomościami, bo ja w What's New miałam dosłownie 58, więc aż się boję, że się wkurzą... Z góry wielkie sorry, ale inaczej się nie dało!
No dobra, poczekam.
2 likes
@Pajper Love<3
To uczucie, gdy wysyłasz te 58 wiadomości (Copy-Paste, oczywiście), a potem widzisz, że w "członkach online" w pierwszych pięciu jest równe 0...
To uczucie, gdy wysyłasz te 58 wiadomości (Copy-Paste, oczywiście), a potem widzisz, że w "członkach online" w pierwszych pięciu jest równe 0...
2 likes
Aaa, no to mi ulżyło! :) Ale akcja, mówię Wam... Mam teraz Klango i Eltena otwarte na raz! Ale wiecie, ten moment, ten czas tuż przed zamknięciem, też będziemy dobrze pamiętać!!!
A ja nie mogę, bo moje klango postanawia się ze mną nie lubić. :D
2 likes
W tych ostatnich dniach tyle osób przez Klango się przewija, ilu od dawna, naprawdę dawna nie widziałem tam.
No nic dziwnego. :)
Ja to żałuję, że po raz ostatni nie mogę sobie poskakać, ale no trudno. :D
Ja to żałuję, że po raz ostatni nie mogę sobie poskakać, ale no trudno. :D
2 likes
Nom, napływy faktycznie duże. Ale się dzieje, normalnie rączki zacieram! Ale na poważnie - gdyby nie Elten...
2 likes
Ok, Elten po raz kolejny uznał mój wpis w tym wątku jako "nowy". No cóż - każdy mój wpis tchnie wszak świeżością, czy nie? Ale to może być wina równolegle działającego Klango i mocno pracującego komputera.
Nie wiem, czy to tu. Jak odzyskujesz spore grupy byłbym ci wdzięczny za grupę spamwar. Teksty co prawda 18+, ale kilku ludzi do odświerzenia tego dziwnego archiwum się znajdzie.
Niech ktoś wklei tu wiadomość po angielsku, to skopiuję i powklejam na angielskich grupach. Albo w sumie niech ktoś porozsyła, bo ja w żadnej angielskiej nie jestem...
2 likes
Aaa no, spamwar to jest klasyk. ;D, jedna z tych rzeczy, ktorych będę najbardziej żałował po Klango. ;D.