Witajcie, Miriani to mud, w którym naszym celem jest podbój kosmosu. Świat jest w pełni oryginalny, nie ma tam klas jako takich. Latamy po kosmosie i walczymy z innymi graczami. Nie jestem pewien czy jakiegoś prostego sound packa tam nie było nawet. oto dane do łączenia się: toastsoft.net port: 1234
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Jest soundpack ale tylko na vipmud i to ten najnowszy nie zkrakowany. Sam mud jest niebiańsko trudny. Żadnego tutoriala jak latać ot poprostu launch statek się wznosi ale dalej co robić już nie wiadomo. Polecam star conquest. Pożądny tutorial i gracze spoko.
Ja teżmyślałem że starconquest pożądniejszy ale odkąd wrzócili mnie do jakiejś komnaty i wypóścić niechcą, wolę miriani. Przynajmniej gracze są spoko choć tutoriala nie ma.
A zdobywanie rang to już w ogule. Niby osłuchałem tę bryłę w kopalni, niby to czy tamto zrobiłem użyłem odpowiedniego narzędzia zalecanego przez mud a bryłka co? buuuum! aż mi w gębę strzeliła.
Heja. Są tu jeszcze jacyś fani miriani? Jeśli tak, serdecznie zapraszam do kontaktu. Mamy taką małą, na ten moment trzyosobową, społeczność niewidomków. Gramy, latamy, dobrze się bawimy. Bardzo by nam się przydali załoganci do robienia misji, bo często trudno o załogę.