inne

Miriani - kosmiczny mud

Started by balteam 29 posts last post 5 months ago Page 1 of 2

Witajcie, Miriani to mud, w którym naszym celem jest podbój kosmosu. Świat jest w pełni oryginalny, nie ma tam klas jako takich. Latamy po kosmosie i walczymy z innymi graczami.
Nie jestem pewien czy jakiegoś prostego sound packa tam nie było nawet.
oto dane do łączenia się:
toastsoft.net
port: 1234
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Jest soundpack ale tylko na vipmud i to ten najnowszy nie zkrakowany. Sam mud jest niebiańsko trudny. Żadnego tutoriala jak latać ot poprostu launch statek się wznosi ale dalej co robić już nie wiadomo. Polecam star conquest. Pożądny tutorial i gracze spoko.
radio plays is super

OO, staaare to jest
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Grało się kiedyś ;)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Jest to kiepski mud bo zaczynasz szczeże w czarnej dziurze bez żadnego tutoriala.

#6 Edited

I serio to, że musisz coś sam odkrywać i nikt Cię za rączkę nie prowadzi jest wyznacznikiem kiepskości? Jeśli tak, to chyba tylko kiepskości gracza.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Zgadzam się z tobą Marcelu, ja dzisiaj eksplorowałem miriani i uważam że to suuuper mudzik.

yyy, to ty zmienny jesteś:D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Oj balteamie można czasem zdanie zmienić nieprawdasz?

No i rodo poszło się je***. :D
-- (zegarmistrz):
Zgadzam się z tobą Marcelu, ja dzisiaj eksplorowałem miriani i uważam że to suuuper mudzik.

--
po co mi sygnatura?

Ja teżmyślałem że starconquest pożądniejszy ale odkąd wrzócili mnie do jakiejś komnaty i wypóścić niechcą, wolę miriani. Przynajmniej gracze są spoko choć tutoriala nie ma.
radio plays is super

Wiecie, co w miriani jest to, że to bardzo powolny mud, bardzo powoli się tam zbiera doświadczenie, to już szybszy jest prometheus.

Cosmic rage ma taiego helpa, jakiego miriani nie ma No i latanie jest mimo wszystko bardziej realistyczne.

W cosmicrage, jest realistyczne latanie? Ale na początku, to w cosmic rage nie wiadomo co robić.

A zdobywanie rang to już w ogule. Niby osłuchałem tę bryłę w kopalni, niby to czy tamto zrobiłem użyłem odpowiedniego narzędzia zalecanego przez mud a bryłka co? buuuum! aż mi w gębę strzeliła.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Kwestia praktyki i wyćwczenia umiejętności. Nic się nie udaje od razu nawet w realnym życiu.

ALe mimo wszystko, miriani to mud dla wytrwałych.

Bardziej wytrwałych niż cr. Ja tam nic nie ogarniałem ostatno.

Heja. Są tu jeszcze jacyś fani miriani? Jeśli tak, serdecznie zapraszam do kontaktu. Mamy taką małą, na ten moment trzyosobową, społeczność niewidomków. Gramy, latamy, dobrze się bawimy. Bardzo by nam się przydali załoganci do robienia misji, bo często trudno o załogę.

Ja mam właśnie problem z miriani. Nie wiem jak zdobyć punkty by ulepszyć swój statek. Ja tam jestem jako firon.
Cholerne wstrętne sample w suno!