Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#1801 johnson
Siema. Ja powrócę do tematu unicode. Dobrze, że o tym wspomniałeś. Teraz jak widać wsio działa jak trza.
Nie pamiętam, czy to po powiedzmy reinstalacji windy tego nie ustawiłem, a tymbardziej jak było przed.
Najważniejsze, że działa tak jak chciałem.
#1802 hryniek
Mam wrażenie, że reset hasła nie działa, generuję sobie tą jednorazówkę, loguje mnie, tam jeszcze po
drodze jest bład, że jak się zahaczy autologowanie to jest błąd o niemożności uwierzytelnienia, ale...
DO czego zmierzam, pole zmiany oczekuje ode mnie starego haslą, którego nie pamiętam i jestem w kropce.
#1803 pajper
A nie przyjmuje hasła resetu?
To w takim razie jest błąd server side, poprawię go.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#1804 pajper
Dziwne, u mnie działa. :O
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#1805 hryniek
no nie przyjmuje, gdyż mói, że podane błędne stare hasło.
#1806 hryniek
Już zrobiłem tyle testów, że bardzo wątpliwe żeby to był bląd po mojej stronie. Dobrze, że ten generator
jeszcze pozwala mi się zalogować. :D, a może jakieś dane trzebaby usunąć. hmmm %appdata%.
#1807 daszekmdn
Elten wciąż ma problem z agentem, wystąpił nie oczekiwany błąd, coraz częściej mi się to zdaża i ten
dźwięk się nonstop w tedy odtwarza, który drażni, wystąpił to OK, ale nie dało by się może dodać ustawienia
żeby ten dźwięk nie dźwięczył?
#1808 DJGraco
Jest problem z powiadomieniami o nowych wątkach w śledzonych forach. Owszem dziala to, ale po wciśnięciu
co nowego to pojawiają się też te stare wątki dawno utworzone tylko z nowymi postami.
#1809 DJGraco
,ale klawiatóra mi dalej wariuje.
#1810 zywek
Te nowe posty na śledzonych forach to sobie możesz wyłączyć w ustawieniach conowego
#1811 lukasz1993258
Pojawił się nowy wątek na forum kture śledze. dostałem powiadomienie, ale nie pokazało mi się w co nowego.
a mam zaznaczone, żeby pokazywało.
#1812 daszekmdn
Bo wyłączone masz domyślnie.
#1813 lukasz1993258
Hm jak wyłończone?. zaznaczałem aby powiadamiało, i pokazywało wco nowego. potem dałem zapisz.
#1814 monstricek
Pod czas zmiany chasla^
undefined method `urlenc' for nil:NilClass
Section058:111:in `main'Section058:106:in `loop'Section058:130:in `main'Section058:99:in `loop'Section058:138:in `main'Section070:28Section070:26:in `loop'Section070:32
#1815 DJGraco
Żywek napisał/a:
Te nowe posty na śledzonych forach to sobie możesz wyłączyć w ustawieniach conowego
Nie, ja mam wyłączone wyłączyłem sobie wcześniej, a mimo tego pokazują się.
#1816 DJGraco
Co się stało zedytowałem sobie wpis a tu tyle razy powtórzone to samo.
#1817 daszekmdn
prosta odpowiedź coś się zepsuło
#1818 mojsior
Witam.
Ja osobiście nie umiem się przyzwyczaić do pod menu nawigacja, wydaje mi się one bezsensowne i tylko
wydłuża czas przejścia do ostatniego wpisu.
Ja bym na twoim miejscu wrócił do starego menu, czyli wywalił podmenu nawigacja a w zamian za to dodał
skruty pojedyńczych liter dla każdego elementu na przykład przejdź do ostatniego wpisu skrut o albo przejdź
do najnowszego wpisu skrót n.
W ten sposób naciskam sobie szybko lewy alt a potem literę n żeby przejść do pierwszego najnowszego wpisu
w wątku, prawda że łatwiej?
#1819 DJGraco
Wiem, ale to jest bardziej czytelniejsze.
Zobaczymy co na to Dawid.
#1820 misiek
Jeśli ktoś posługuje się skrótami to tak. Mnie tam się podoba tak jak jest.