Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#1121 Celtic1002
Znaczy, co sugerujesz? Konwertować z mp4 na mp3? Przecież to się chyba da, tym małym konwerterkiem, co
jest.
Anna Frankowska
#1122 ninka
yyy jakim konwerterkiem?
#1123 Celtic1002
No przecież jest już od dawna konwerter w Eltenie. :D Jak wejdziesz sobie w pliki, ustawisz się na pliku,
to tam pod Enterem, poza opcjami ustaw na awatar i tak dalej, jest konwertuj.
Anna Frankowska
#1124 ninka
oczywiście jest ale są 4 formaty dla tego proponuje dodanie owych
#1125 Celtic1002
Ale nie da się chyba konwertować n obraz. Znaczy, czekaj, ty chcesz konwertować obraz na obraz? Bo audio
na obraz nie przekonwertujesz.
Anna Frankowska
#1126 ninka
nie nie nieeeeeeee
z obrazu na audio lub z obrazu na inny format czy tam rozszerzenie z obrazem czyli np.
z obrazu na audio np.
avi na mp3
z obrazu na obraz avi na mp4
#1127 Celtic1002
Z obrazu na audio chyba się da, natomiast z obrazu na obraz to już gorzej.
Anna Frankowska
#1128 daszekmdn
Z audio na obraz przekonwertujesz
#1129 Kasia
Oświeć mnie, jak?
#1130 Celtic1002
Ojjj, przecież nie przekonwertujecie z audio na obraz. Jak chcecie zobić z audio obraz, skoro samo audio
nie posiada obrazu?
Anna Frankowska
#1131 Kasia
Nie wiem. Pytaj daszka, to on stwierdził, że się da hahaha. Moe chodziło mu o to, że plik z obrazem przekonwertowany
na audio spowrotem, jakoś, może być zrobiony na obraz? Nie wiem, xdd
#1132 Celtic1002
Albo się po prostu przejęzyczył, co też się mogło zdarzyć.
Anna Frankowska
#1133 hryniek
MOże o format mu chodziło, wyciętego obrazu raczej nie dorobisz. Niestety... Niewidomi chcąc nie chcąc
przez swoją niewidomość... Mogą pewnych różnic niedostrzegać.
#1134 misiek
Do filmu można dodać muzykę i mamy audio z obrazem hehe.
#1135 denis333
A ja się pytam grzecznie, kto mądry konwertuje z jednego stratnego formatu na rugi stratny format? Ja
rozumiem wav na mp3, flac na mp3, ale nigdy inaczej!
#1136 Celtic1002
A czy ktoś mówi, że inaczej? Nikt nie podaje konkretnych formatów do konwersji. Poza tym, Avi na mp3
lepiej przekonwertować. Logiczne.
Anna Frankowska
#1137 Kasia
A to ja chętnie i grzecznie odpowiem. Ja kolekcjonuje seriale. Bardzo dużo seriali. Jeżeli jeden serial
ma 600 odcinków, to sorry, ale ile ja bym musiała mieć dysków, chcąc kontynuować hoby, zbieranie seriali.
A tak? Pliczki avi czy mp4 konwertuję pazerą do mp3 i w ten poó, zyskuję kuuupe kupę miejsca, mogę wracać
do ulubionychodcinkó, mogę słuchać na odtarzaczach mp3. Konwertuję zawse do najwyższej możliwej jakości
i nie słyszę potm różnicy w dźwięku, między tym z obrazem, a mp3
#1138 denis333
A nie no. Filmy jak najbardziej. A pazera to wojenny program na burzliwe czasy. Źle zrozumiałem. Przepraszam.
#1139 daszekmdn
A co do konwersji audio na wideo to np da się free make video converterem
#1140 Celtic1002
Ale jak konwertować audio na video? Przecież tak się nie da, bo audio nie ma obrazu. :O
Anna Frankowska