Elten 2 - betatesty
Wróć do Archiwum Eltena#1021 gadaczka
Usuń wpis masz tylko przy swoich postach, ale jak to wciśniesz to wyświetli ci się: nie masz odpowiednich
uprawnień do wykonania tej operacji.
#1022 hryniek
Btw. Mam propozycje zrobienia lokalnie przechowywanej historii wyszukiwania youtube, że np. dajemy sobie
strzałka w dół i nam się historia naszych wyszukiwań pokazuje.
#1023 hryniek
Właśnie nie tylko przy swoich
#1024 gadaczka
Działa Ci to?
#1025 hryniek
Nie sprawdzałęm, nie chcialbym żeby od tak komuś wpis poleciał. Aa jeszcze coś odkryłęm to się pokaze
jeżeli rozwinę np. Gadaczka, potem zwinę i wtedy jest.
#1026 gadaczka
Możesz testowo usunąć mój poprzedni wpis.
#1027 hryniek
OK, nie mogę, ale... Tak czy tak ne powinno się to pokazywać z tego co wiem.
#1028 gadaczka
Tak, ale najważniejsze, że rzaden user nie pousówa postów.
#1029 Kasia
ja nie moge uzywac shiftow dzis, na eltenie. bo otwiera mi sie to poboczne menu. co zrobic
#1030 pajper
F2 musiał się przyblokować.
Wystarczy wcisnąć ten klawisz.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#1031 Kasia
aaa no właśnie nie. Wczoraj tak nie miałam, a dzisiaj tak mam. Mże to przez to, że u mnie f2 i te inne,
to klawisze funkcyjne. F2 akurat odpowiada za sciszanie komputerowi głośności. iI tak na przykład chcąc
zmienić nazwę jakigoś pliku, muszę dać shift f2. Ponoć coś trzeba by w biosie poprzestawiać. O ile dobrze
dedukuję że to o tochodzi
#1032 pajper
To FN+F2 powinno pomóc.
A zmiana nie koniecznie w BIOSie.
Można to zmienić z poziomu systemu, w ustawieniach.
Na niektórych laptopach też, na przykład na moim, jest skrót do przełączenia tego.
U mnie, żeby klawisze F działały poprawnie, wystarczy wcisnąć kombinację FN+ESCAPE.
#1033 Kasia
O kuźwa. Działa! Dzięki! Mistrzu!
#1034 hryniek
A u mne się to robi w uefi i też ne mogłęm od razu, musiałem wgrać update firmware. WIęc na to nie ma
reguły.
#1035 daszekmdn
Taka historia była w Klango np, przy wyszukiwaniu osób, logowaniu etc.
#1036 lwiczka
witam jestem po aktualizcji przebiagla ona pozytywnie ale zaczelo lekko zjadać literki
#1037 gadaczka
Uważam, że przydałaby się obcja usówania konta. Mam podejrzenie, że 1 użytkownik ma tu drugie konto chyba
po banie. Stare konto nie będzie już używane, więc po co ma zaśmiecać serwer.
#1038 lwiczka
witam chciała bym poinformować iż joutube działa na windows siedem dziękuje!
#1039 pajper
Nowa beta, piątka już. :)
Tym razem żadnych poprawek ani nowych funkcji, a przepisanie części kodu pod nowy silnik.
Przy okazji, można zacząć jego testy dla Windowsa, ale o tym zaraz napiszę w osobnym wątku. :)
#1040 denis333
Troche słabo jak na okrągłą piątkę Chociaż może ten nowy silnik, to jest taki milowy kroczek zasługujący
na implementację w piątej becie :)