Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 147 / 162 Następna

Elanor

#2921 ·

Prosiłabym o jakiś link do najnowszej bety, bo przy aktualizacji z programu wszystko się niby instaluje, a potem dochodzi do wniosku, że rgss player przestał działać i nic się nie da zrobić.

misiek

#2922 ·

Elanor link masz powyżej od Djgraco.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

lukasz1993258

#2923 ·

Youtube nie kturych plików wogule nie chce odtważać, albo odtwarza, ale a kturymś razem. przykładem jest ten plik Meduza- Piece of your heart feat. goodboys.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

zywek

#2924 ·

1 likes
Trza by aktualkę youtube-dl.exe zrobić.

pajper

#2925 ·

1 likes
Nowa beta, oznaczona 31, przyniosła nową kontrolkę (tabelę).
Na razie eksperymentalnie wprowadziłem ją na drzewie forów.
Tabelka działa podobnie, jak zwykła lista elementów, przy czym umożliwia również nawigowanie po kolumnach klawiszami shift plus strzałki lewo/prawo.
W dalszej perspektywie zamierzam umożliwić również sortowanie względem wybranej kolumny.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

misiek

#2926 ·

U mnie nie wyświetlił żadnej aktualizacji.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

patrykkubaszczyk

#2927 ·

mi też, ale sprawdze w nażędzia> zarządzanie programem > sprawdź dostępność aktualizacji.

djkrissu

#2929 ·

A co z obiecaną funkcją dot. usuwania komentarzy na blogach? To chyba ważniejsza sprawa, ale może znowu się czepiam?

pates

#2930 ·

wszystko ładnie działa, update był i wsumie fajne takie tabelki. Ja bym je jeszcze dał na blogach i w wiadomościach
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

pajper

#2931 ·

1 likes
Obiecałem je w następnej wersji i w następnej wersji będą.
Na razie jesteśmy wciąż w gałęzi beta. Widzę jednak, że chyba prawdziwie potrzebne są zamknięte betatesty, skoro wielu tego nie rozumie.
--Cytat (djkrissu):
A co z obiecaną funkcją dot. usuwania komentarzy na blogach? To chyba ważniejsza sprawa, ale może znowu się czepiam?

--Koniec cytatu
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

djkrissu

#2932 ·

I znowu się obrażasz na nic. i jak tu zwracać uwagę, na cokolwiek, jak każda uwaga traktowana jest jak obraza?
--Cytat (pajper):
Obiecałem je w następnej wersji i w następnej wersji będą.
Na razie jesteśmy wciąż w gałęzi beta. Widzę jednak, że chyba prawdziwie potrzebne są zamknięte betatesty, skoro wielu tego nie rozumie.
--Cytat (djkrissu):

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

Paulinux

#2933 ·

1 likes
Eleganckie to jest :)
Happy hacking

djkrissu

#2934 ·

Ale co?
--Cytat (Paulinux):
Eleganckie to jest :)

--Koniec cytatu

Paulinux

#2935 ·

1 likes
No ta tabelka
Happy hacking

pates

#2936 ·

dokładnie, dobre to
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

DJGraco

#2937 ·

A agent jak się sypał, tak dalej się sypie. Mam wrażenie, że stary agent był bardziej stabilny, bo czasami podczas uruchomienienia bety wyskakuje critical error, dokładna treść błędu jest w wątku dot tego problemu.

DJGraco

#2938 ·

Odznaczenia są po angielsku

misiek

#2940 ·

Nowa beta już raz się wysypała przy wejściu w wątek, ale zobaczymy co będzie dalej.
Poprzednia 147 / 162 Następna