Archiwum Eltena

Elten 2 - betatesty

Started by pajper 3240 posts last post 7 years ago Closed Page 146 of 162

#2901 1 like

W porównaniu do bety 29? Niemożliwe, bo w kodzie klienta prawie nic się nie zmieniło, zasadniczo nic prócz numeracji i jednego odkomentowania.
Zmienił się agent.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Elten wysypał mi się również przy dodawaniu wpisu głosowego na blogu. Nie wiem o co chodzi. Może to nie było wysypywanie, ale w nieskończonosć było 10 % i muzyczka oczekiwania.

A wpis miał z chyba 5 min.

a u mnie jak narazie działa wspaniale żadnych przykrych niespodzianek nie miałem jak dotąd

gdzie teraz wrzucać tematy dźwiękowe?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nadal wyskakuje błąd, gdy usóniemy jakąś konwersacje. undefined method `attachments' for nil:NilClass
Section060:397:in `update_messages'Section060:47:in `main'Section060:38:in `loop'Section060:49:in `main'Section079:51Section079:47:in `loop'Section079:55
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

bo musisz z instalatora zainstalować jaką kolwiek betę a potem ją zaktualizować swoją drogą ciekawe czemu to jeszcze nie zostało poprawione

#2910 1 like

Ale czemu ja dostaję jakieś stare powiadomienia sprzed pięciu dni?
Happy hacking

załączanie plików do wiadomości wywołuje błąd
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#2913 1 like

Czy wy się nauczycie zakładać nowe wątki o problemach tk, jak było w wytycznych napisane?
Link jest ten sam, stabilka zaktualizuje się do bety a potem możesz już normalnie z poziomu programu apdejcić.

#2915 1 like

Nie aktualizuj z rogramu, tylko zaktualizuj z linka odanego gdzieś wyżej, doiero otem z rogramu, ajk będziesz miał etę 26.

Fakt, coś chyba z tym szwankuje.
--Cytat (łysy):
W najnowszej becie nie działają raporty godzinowe.

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!