Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 146 / 162 Następna

pajper

#2901 ·

1 likes
W porównaniu do bety 29? Niemożliwe, bo w kodzie klienta prawie nic się nie zmieniło, zasadniczo nic prócz numeracji i jednego odkomentowania.
Zmienił się agent.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

DJGraco

#2902 ·

Elten wysypał mi się również przy dodawaniu wpisu głosowego na blogu. Nie wiem o co chodzi. Może to nie było wysypywanie, ale w nieskończonosć było 10 % i muzyczka oczekiwania.

DJGraco

#2903 ·

A wpis miał z chyba 5 min.

mojsior

#2904 ·

a u mnie jak narazie działa wspaniale żadnych przykrych niespodzianek nie miałem jak dotąd

pates

#2905 ·

gdzie teraz wrzucać tematy dźwiękowe?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

lukasz1993258

#2906 ·

Nadal wyskakuje błąd, gdy usóniemy jakąś konwersacje. undefined method `attachments' for nil:NilClass
Section060:397:in `update_messages'Section060:47:in `main'Section060:38:in `loop'Section060:49:in `main'Section079:51Section079:47:in `loop'Section079:55
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

misiek

#2907 ·

U mnie beta się nie instaluje po mimo rzekomego pobrania. Cały czas od nowa instaluje się wersja stabilna. Próba dwókrotna.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

misiek

#2908 ·

I po raz trzeci to samo.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

mojsior

#2909 ·

bo musisz z instalatora zainstalować jaką kolwiek betę a potem ją zaktualizować swoją drogą ciekawe czemu to jeszcze nie zostało poprawione

Paulinux

#2910 ·

1 likes
Ale czemu ja dostaję jakieś stare powiadomienia sprzed pięciu dni?
Happy hacking

pates

#2911 ·

załączanie plików do wiadomości wywołuje błąd
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

misiek

#2912 ·

W takim razie gdzie jest link do najnowszej bety?

zywek

#2913 ·

1 likes
Czy wy się nauczycie zakładać nowe wątki o problemach tk, jak było w wytycznych napisane?
Link jest ten sam, stabilka zaktualizuje się do bety a potem możesz już normalnie z poziomu programu apdejcić.

misiek

#2914 ·

Właśnie o to chodzi, że nie mogę. Cały czas po pobraniu na nowo instaluje się stabilka.

zywek

#2915 ·

1 likes
Nie aktualizuj z rogramu, tylko zaktualizuj z linka odanego gdzieś wyżej, doiero otem z rogramu, ajk będziesz miał etę 26.

misiek

#2916 ·

Właśnie w śród tylu postów nie widzę tego linka.

misiek

#2918 ·

Dzięki- już mam.

misiek

#2919 ·

W najnowszej becie nie działają raporty godzinowe.

Julitka

#2920 ·

Fakt, coś chyba z tym szwankuje.
--Cytat (łysy):
W najnowszej becie nie działają raporty godzinowe.

--Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Poprzednia 146 / 162 Następna