Dokładnie Łysy. Wybaczcie, ale taka opieszałość nie pomoże chociażby w założeniu fundacji. Teraz, jeżeli jest to projekt nazwijmy to samowolny, tego rodzaju akcje mogą przejść.
To już nawet nie komedia, to komediodramat. I nie, nie to co robi ten psychiczny imbecyl, bo wszystkie jego twory są do odstrzał na start, tylko to co robicie wy szanowna moderacjo.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Czego oczekuję? Permamentnego bana dla tego użytkownika na start za szerzenie mowy nienawiści i na bierząco usówania tego typu grup. -- (Julitka): @Łysy Ok, rozumiem. Czego od nas oczekujesz?
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@Łysy. Lepiej się śmiać, niż płakać nad moderacyjnym wykonywaniem obowiazków. Ja miałęm się już nie udzielać tutaj, nie mówić by nie było, że mam do kogoś problem what ewer ale pewne posty i zachowanie jest nie na miejscu.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Oczywiście bez możliwości powrotu tutaj. -- (łysy): Czego oczekuję? Permamentnego bana dla tego użytkownika na start za szerzenie mowy nienawiści i na bierząco usówania tego typu grup. -- (Julitka): @Łysy Ok, rozumiem. Czego od nas oczekujesz?
--
--
ehh, a potem będzie narzekanie, że moderacja zbyt surowa. Jeśli koleś jest zbanowany to koniec sprawy, usunąć wontek czy tam zamknąć, bo już po sprawie i nie wiem co dalej ciągnąć. A kto chce sobie chodzić po sądach, niech chodzi i się bawi, tylko jak zacznie każdy chodzić po sądach to zaraz i Nuna poda sobie ktoś za nazwanie uni czy co ty tam nazwałeś hitlerowską organizacją. Nie wiem czy to jest karalne i specjalnie mnie nie obchodzi czy podchodzi to do jakiegoś paragrafu, ale nie popadajmy w paranoje.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Gdyby był zbanowany, to by tu nie pisał, a pytania w stylu czy chcemy siębawić to jest nie na miejscu. Powinno być zerojedynkowo, raz, dwa, trzy i bany lecą, a nie takie czekanie na manne z nieba. Szlak człowieka trafia jak to widzi.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
This site uses cookies to enhance your experience.