EltenLink

Nie spodziewalibyście się po mnie, że...

Back to Humor, gry i zabawy

#101 Monte

Niespodziewalibyście się po mnie, że w pewnym okresie życia słuchałam Basshuntera i w ogóle wszystkiego, co leciało w radiu, takiego wiecie... rypania kotka za pomocą młotka.

Give me a sign.
Edited 2022-04-22 21:06

#102 Agata.d

Nie spodziewalibyście się po mnie, że lubię jedną piosenkę Sanah, której to piosenkarki nie cierpie.

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-04-22 21:07

#103 Zuzler

Nie spodziewalibyście się być może po mnie jednej rzeczy, a mianowicie, że jedno, czego się realnie boję, a w dzieciństwie potrafiłam wręcz nie iść długo do toalety, gdy się pojawiło. Tym czymś są muchy.

2022-04-22 21:08

#104 Agata.d

Ooo, ja much nie lubię strasznie, ale nie odczuwam strachu przed nimi.
-- (Zuzler):
Nie spodziewalibyście się być może po mnie jednej rzeczy, a mianowicie, że jedno, czego się realnie boję, a w dzieciństwie potrafiłam wręcz nie iść długo do toalety, gdy się pojawiło. Tym czymś są muchy.

--

Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
2022-04-22 21:10

#105 magmar

tak Zuzler nie spodziewałabym się tego po Tobie dlaczego akurat muchy?

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Edited 2022-04-22 21:10

#106 Zuzler

Bo bzyczą i są ohydne. OK, teraz to nie strach, tylko konkretna niechęć i obrzydzenie, ale jednak.

2022-04-22 21:10

#107 Agata.d

Też mnie muchy obrzydzają. Nienawidzę jak zwłaszcza wczesnym rankiem, gdy człowiek smacznie śpi wyrywa go ze snu łażenie po twarzy i bzyczenie nad uchem. Ochyda.!
-- (Zuzler):
Bo bzyczą i są ohydne. OK, teraz to nie strach, tylko konkretna niechęć i obrzydzenie, ale jednak.

--

2022-04-22 21:14

#108 DJGraco

Ee tam Basshunter jest dobry :D
Ale fajna ciekawostka. Ja za to kiedyś namiętnie słuchałem rocka, ale był to taki mocniejszy. Jednak do kawałków lubię wracać i nie ważne czy jest to rypanie kotka czy rock.
-- (Monte):
Niespodziewalibyście się po mnie, że miałam okres, w którym słuchałam Basshuntera i w ogóle wszystkiego, co leciało w radiu, takiego wiecie... rypania kotka za pomocą młotka.

--

2022-04-22 22:12

#109 Puszkin

A którą piosenkę?
-- (Agata.d):
Nie spodziewalibyście się po mnie, że lubię jedną piosenkę Sanah, której to piosenkarki nie cierpie.

--

2022-04-22 23:55

#110 misiek

Topone jak na dp był zrobiony stosunkowo dobrze, nawet jak na swoje czasy: te elektroniczne przejścia, komputerowe wstawki. Wtedy nie miał tego nikt. A zwłaszcza płyta No disco, która notabene wcale nie jest z dp jest kapitalna.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-04-23 01:51

#111 misiek

No ale niektórzy pewnie wiedzą, chodź większość pewnie by się nie spodziewała, że od dawien dawna kibicuję Łksowi Łódź bez względu na wszystko.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-04-23 01:52

#112 Agata.d

Mój szary świat.
-- (Puszkin):
A którą piosenkę?
-- (Agata.d):

--

--

2022-04-24 09:56

#113 Puszkin

Też tę piosenkę nawet lubię.
-- (Agata.d):
Mój szary świat.
-- (Puszkin):
A którą piosenkę?
-- (Agata.d):

--

--

--

2022-04-24 14:55

#114 MarOlk

Muchy to małe miki. Osy, pszczoły, szerszenie i inne żądlące demony z najgłębszych czeluści piekieł przyrody to jest dopiero wróg. Aż strach pomyśleć co by bło gdyby zadomowiły się u nas szerszenie azjatyckie... Swoją drogą najstraszniejsze horrory dla mnie to nie jakaś klasyka w postaci Szczęk czy Laleczki Chucky, ale dwie części Roju.

2022-04-29 19:54

#115 Agata.d

No to jest straszne. Czytałam gdzieś o pszczołach żyjących w Afryce, które są bardzo zajadłe i potrafią zaatakować człowieka, czy zwierze całą chmarą. Mało tego podobno jakiś gościu schował się przed nimi pod wodą, siedział tam dość długo, a jak wyszedł one na niego czekały.

2022-05-01 09:22

#116 Monte

I co, zabiły go?

Give me a sign.
2022-05-01 19:15

#117 Agata.d

Nie wiadomo dokładnie, nawet jeśli nie zabiły od razu to pewnie zmarł od wstrząsu anafilaktycznego wywołanego taką liczbą ukąszeń.

2022-05-04 19:22

#118 Monte

To prawdopodobne.

Give me a sign.
2022-05-04 19:29

#119 magmar

Że oddam wszystkie pisanki, ja największa pazera.

Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
2022-05-14 11:01

#120 MarOlk

I szlag kebaba trafił :P

2022-05-14 11:21