Nie spodziewalibyście się po mnie, że...
Back to Humor, gry i zabawy#61 Wiolinistka
Nie spodziewalibyście się po mnie, że... skoczyłam na bungee z wysokości 118 metrów;)
#62 Monte
Łooo maaatkooo! Gratuluję odwagi.
#63 Wiolinistka
Dzięki! Drugi raz już bym tego nie zrobiła;) Ale chciałabym aerotunel!
-- (Monte):
Łooo maaatkooo! Gratuluję odwagi.
--
#64 camila
Nie spodziewalibyście się po mnie, że stanę w bardzo agreesywnej obronie człowieka, którego nie lubię. Mianowicie zrobiłam z białej laski pałkę teleskopową i ruszyłam do bójki. Agresja to intrygujące zjawisko.
#65 Zuzler
Noo, fakt, chyba bym się nie spodziewała, że zrobisz coś takiego w czyjejś obrnie.
#66 titomaton
Niespodziewalibyście się po mnie, że piszę ten wpis
#67 djsenter
Napisz mi proszę, jakie kroki podjęłaś co do tego? Jak to wyglądało?
-- (camila):
Nie spodziewalibyście się po mnie, że stanę w bardzo agreesywnej obronie człowieka, którego nie lubię. Mianowicie zrobiłam z białej laski pałkę teleskopową i ruszyłam do bójki. Agresja to intrygujące zjawisko.
--
#68 jamajka
Nie spodziewalibyście się po mnie, że najczęściej nie jestem optymistycznie nastawiona do życia i raczej nie zakładam, że coś pójdzie dobrze.
#69 camila
Burak zrozumie tylko po buraczanemju, więc jk chłopak zaczął się rzucać zrobiłam imbę w kolejce na kontroli na lotnisku. Najpierw myślałam, że rozpierdolę mu telefon, na którym oglądał mecz. Stanęłam w obronie partnera mojej matki. To śmieszne, bo on ma może 2 m wzrostu i o wiele więcej siły ode mnie, ale wtrąciłam się i rozdzieliłam panów. Jak się uspokoiłam, to żałowałam, że nie powiedziałam mu, że to co? Idziemy na policję i powiesz, że znieważyła cię niewidoma dziewczyna 1,63 m wzrostu? :P
#70 djsenter
Szacun :)
-- (camila):
Burak zrozumie tylko po buraczanemju, więc jk chłopak zaczął się rzucać zrobiłam imbę w kolejce na kontroli na lotnisku. Najpierw myślałam, że rozpierdolę mu telefon, na którym oglądał mecz. Stanęłam w obronie partnera mojej matki. To śmieszne, bo on ma może 2 m wzrostu i o wiele więcej siły ode mnie, ale wtrąciłam się i rozdzieliłam panów. Jak się uspokoiłam, to żałowałam, że nie powiedziałam mu, że to co? Idziemy na policję i powiesz, że znieważyła cię niewidoma dziewczyna 1,63 m wzrostu? :P
--
#71 Krepel88
Niespodziewalibyście się po mnie tego czego ja bym się po was nie spodziewał.
#72 cinkciarzpl
Kemila, i tak to się robi :)
#73 Adasadula
Nie spodziewalibyście się po mnie, że... w dzieciństwie twierdziłem że koty są dla dziewczyn i chciałem na nie polować XD.
#74 Numernabis
Nie spodziewalibyście się, że ja się nie spodziewam, że się nie będziecie spodziewali tego, że się nie będę spodziewał
#75 misiek
Coo?
-- (Adasadula):
Nie spodziewalibyście się po mnie, że... w dzieciństwie twierdziłem że koty są dla dziewczyn i chciałem na nie polować XD.
--
#76 Adasadula
No to. Wiem, dziwne to w holerę, ale co ja poradzę.
-- (misiek):
Coo?
-- (Adasadula):
--
--
#77 papierek
Przypomniało mi się, jak wiedźmini chlali w Kaer Morhen jak patrzę na ten wątek. Zabawa w stylu:
Nigdy nie...
#78 Krzysztof
A dlaczego mielibyśmy się tego nie spodziewać?
Nie spodziewalibyście się po mnie, że polubię flaki.
Wszystko jednak zaczęło się w dniu mojej pierwszej Komunii Świętej.
#79 Zuzler
Myślę, że nie ma rzeczy, której byście się po mnie naprawdę nie mogli spodziewać, ponieważ jestem osobą nieobliczalną.
#80 RAFKIW
Mam dokładnie tak samo. Jak kocham, to na maxa, jak nienawidzę, to całym sobą.
-- (Zuzler):
Myślę, że nie ma rzeczy, której byście się po mnie naprawdę nie mogli spodziewać, ponieważ jestem osobą nieobliczalną.
--