EltenLink

Śmieszne znaleziska z sieci

Back to Humor, gry i zabawy

#101 misiek

Jamajka tak- to też Brzoza nagrywał.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-02-18 16:39

#102 tomecki

yy, w takim razie zwracam honor i czekam na kosmiczne nieporozumienia. Trochę szkoda, bo to dość drażliwe jest i góry niepotrzenych postów może na dowolnym forum przez to być.

2019-02-18 19:27

#103 Lowca_Androidow

Spoko, nikt nie jest doskonały :D
Też powiem szczerze kiedyś byłem zaskoczony jak się dowiedziałem, a jak pisałem wyżej sam autor filmu i zamysłu dowcipu padł ofiarą własnej niewiedzy bo żart przez to przestał być żartem, a ludzie w swojej śmiem twierdzić niewiedzy, odpowiadali właściwie, a autor miał ubaw nie wiedząc, że sam z siebie zrobił wała :D

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-02-18 19:30

#104 denis333

No to się porobiło. Również przeczytałem jeszcze raz od deski, i faktycznie zwracam w tym przypadku honor. :)

2019-02-18 19:35

#105 Lowca_Androidow

Jaja co nie :D Gość myślał, że ośiesza ludzi, a tu w sumie ośmieszył sam siebie :) No cóż bywa, ale życie płata różne figle :)

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
2019-02-18 20:32

#106 papierek

po co mi sygnatura?
2019-02-25 02:13

#107 papierek

po co mi sygnatura?
2019-02-25 02:13

#108 dariusz.1991 Archived

Jazda bez trzymanki w polskim sejmie. Początkowe odliczanie ustawiłem sobie jako budzik w telefonie. Nic tak nie stawia na nogi. https://www.youtube.com/watch?v=tavzN0Se2CQ

2019-03-01 17:26

#109 misiek

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-08-18 18:01

#110 jamajka

Rany, nareszcie!

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2019-08-18 22:31

#111 misiek

2019-09-06 19:34

#112 dariusz.1991 Archived

A tu jeszcze dwa ciekawe linki. Pierwszy, to rozmowa dość nerwowej starszej Pani. Kiedyś to był strasznie popularny materiał. Aż takie śmieszne to nie jest, ale trzeba to znać, żeby wysłuchać drugiego nagrania. https://www.youtube.com/watch?v=VLXHQNmZKcA Link nr 2 to dość osobliwy żart... Ciekawe czy doszli, kto tak zakpił z policjanta. https://www.youtube.com/watch?v=Upc77lpQM3A
Ostrzegam, że filmiki zawierają wulgaryzmy..

2019-09-06 19:48

#113 misiek

Jedynka jest stara jak świat i to już klasyk klasyków. Miałem tą rozmowę najeszcze starszym Siemensie c65, a najlepsze jest w tym to, że to dwie stare baby, które już jedną nogą są wiadomo gdzie. Dwójka zrobiona trochę nieudolnie, no ale cóż. Pewnie nie doszli, bo kto by sobie głowe zawracał, a koledze powyżej polecam by wyszukał sobie na Yt Gumolit. Jakość nagrania fatalna, ale rozmowa babki z dziadkiem jeszcze lepsza.

2019-09-06 23:59

#114 misiek

A o to link do wspomnianego gumolitu.
https://www.youtube.com/watch?v=ftS6suw9tuw

2019-09-07 00:01

#115 misiek

Niestety- to nie całość, ale już nie chce mi się szukać.

2019-09-07 00:03

#116 misiek

A tutaj rozmowa mojego dawno niewidzianego znajomego serio.
https://www.youtube.com/watch?v=fAVcsdAb6M0

2019-09-07 00:08

#117 daszekmdn

Co, ona go biła pod koniec ta babcia? :O

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-09-07 04:25

#118 dariusz.1991 Archived

Oj, to jeden z mocniejszych filmików jakie słyszałem. Chyba nawet w interwencji jakieś 10 lat temu o tym wspominali.

2019-09-07 18:18

#119 misiek

Skoro małrzeństwo przetrfało tyle lat, to dziadkowi chyba to pasuje.
--Cytat (dariusz.1991):
Oj, to jeden z mocniejszych filmików jakie słyszałem. Chyba nawet w interwencji jakieś 10 lat temu o tym wspominali.

--Koniec cytatu

2019-09-07 18:51

#120 dariusz.1991 Archived

Chodziło mi o rozmowę poszukiwanego z policjantem.

2019-09-07 21:57