[18 plus] Kawały
Back to Humor, gry i zabawy#1981 misiek
Czym się różni kaczka od teściowej? -Kaczka zasra całe podwórko, a teściowa całe życie.
#1982 misiek
Franek mówi do kolegi: - W niedzielę wybieram się z teściową na giełdę staroci. - A ile chcesz za nią dostać?
#1983 misiek
Ojciec po długiej i dość jednostronnej dyskusji z teściową kieruje prośbe do syna: - Jasiu przynieś proszę, babci krem do ust. - Tato - pyta syn - a który to jest? - Ten z napisem "Kropelka" - odpowiada poirytowany ojciec.
#1984 misiek
Przychdzi facet do księgarni i pyta sprzedawcę: - Czy jest ksiąszka "Jak Poradzić Sobie Z Teściową"??? - Bajek nie sprzedajemy!!!
#1985 misiek
- Jaka jest różnica między teściową a Słońcem? - Żadna, na jedno i drugie nie da się patrzeć...
#1986 misiek
Facet z pięknym psem przychodzi do weterynarza i mówi: - Proszę obciąć psu ogon. - Weterynarz na to, szkoda, taki piękny pies. - Właściciel: proszę nie dyskutować tylko ciąć. - Ale dlaczego? - Przyjeżdża do nas teściowa i w domu nie ma być żadnych oznak radości.
#1987 misiek
Przychodzi facet do sklepu i pyta: - Czy jest cukier w kostkach? - Nie. - To poproszę jakąś inną tanią bombonierkę dla teściowej.
#1988 misiek
- Panie dyrektorze, czy mógłbym otrzymać dzień urlopu, by pomoc teściowej przy przeprowadzce? - Wykluczone! - Bardzo dziękuję, wiedziałem że mogę na pana liczyć...
#1989 misiek
Tato, czy mógłbyś mi wytłumaczyć jaka jest różnica między wizytą a wizytacją? - pyta syn. - Wytłumaczę ci to synku na przykładzie. Widzisz, jak my jedziemy do babci to jest wizyta, a jak ona przyjeżdża do nas to jest wizytacja.
#1990 misiek
Facet mówi do sąsiada: - Byłem z teściową w zoo. - I jak było?-pyta sąsiad. - Nie przyjęli jej.
#1991 misiek
Jasio pyta babcię: - Babciu czy byłaś szczepiona na choroby zakaźne? - Byłam, a dlaczego pytasz? - Bo ile razy do nas przychodzisz tato mówi: "Znów tę cholerę do nas przyniosło!".
#1992 misiek
- Czemu jesteś taki smutny? - No wiesz porwali mi teściową i żądają okupu! - Zaraz, zaraz teściową? To co się martwisz? - Powiedzieli, że jeśli nie dam im okupu, to ją sklonują!
#1993 misiek
Teściowa przyjeżdża w odwiedziny do zięcia i córki. Drzwi otwiera zięć: - O, mamusia! A mamusia na długo? - Na tak długo synku, aż wam się znudzę. - To mamusia nawet nie wejdzie?
#1994 misiek
Tato, tato, dzik zaatakował babcię!! - Jak sam zaatakował, to niech się sam broni.
#1995 misiek
- Czym sie różni teściowa od muchy? - Mucha przeszkadza tylko latem!
#1996 misiek
Przychodzi pijany zięć do domu i zastaje w drzwiach swoją teściową z miotłą, więc pyta: - Mamusia sprząta, czy odlatuje???
#1997 misiek
W poniedziałek, nazajutrz po obfitym zakrapianym wieczorze towarzyskim spotykają się dwaj panowie. Pierwszy mówi: - Ale miałem pecha! Gdy wracałem do domu, natknąłem się na patrol policji i całą noc musiałem spędzić w izbie wytrzeźwień. - Ty to masz szczęście! - mówi drugi. - Gdy ja wracałem, natknąłem się na moją żonę i teściową.
#1998 misiek
Dwaj koledzy piją w restauracji piwo. W pewnej chwili jeden z nich stwierdza: - Moja teściowa to straszna piła! - Ja czegoś takiego nie mogę powiedzieć o mojej teściowej. Nie. Piły zazwyczaj mają zęby...
#1999 misiek
Rozmawiają dwie teściowe: - Co robi pani zięć? - Zwykle robi co mu każę.
#2000 misiek
Matka mówi do córek: - Oj, oj coś mi się wydaje, że macie złych mężów! Chyba ich sprawdzę. - Dobrze mamusiu! - odpowiedziały córki. Teściowa idzie do pierwszego zięcia, wchodzi do studni i krzyczy: - RATUNKU! NA POMOC! TOPIE SIĘ! Zięć przybiega, ratuje teściową, a ona mówi: - Dostaniesz nagrodę! Nazajutrz zięć patrzy, a tam FIAT 126p z tabliczką na której jest napisane: - Kochanemu zięciowi - Teściowa! Idzie do drugiego wchodzi do studni i krzyczy: - RATUNKU! NA POMOC! TOPIE SIĘ! Zięć przybiega, ratuje teściową, a ona mówi: - Dostaniesz nagrodę! Nazajutrz zięć patrzy, a tam także FIAT 126p z tabliczką na której jest napisane: - Kochanemu zięciowi - Teściowa! Teściowa pewna siebie idzie do trzeciego wchodzi do studni i krzyczy: - RATUNKU! NA POMOC! TOPIE SIĘ! Jednak zięć, zamiast pomóc, krzyczy: - To się top! Nazajutrz zięć patrzy, a tam nowiutki MERCEDES najnowszej klasy z wszystkimi bajerami i tabliczką -KOCHANEMU ZIĘCIOWI - TEŚĆ!